#
Live event

Roundtable Mobile Only: Minder devices, meer zorgverlening

Datum: 14/05/2024
Aanvang: 10:00
Eindtijd: 14:30
Locatie: Evert van Beekstraat 310, Schiphol

Op 14 mei 2024 verwelkomen we zorgprofessionals en IT-experts bij het Samsung Hoofdkantoor Nederland voor een dag vol inzichten, innovatie en interactie. Tijdens dit roundtable event verkennen we de verschuiving van Mobile First naar Mobile Only en de impact hiervan op de zorgmarkt. We organiseren deze roundtable samen met onze zusterorganisatie Bechtle en in samenwerking met Samsung.

Met onder andere een praktische demonstratie en interactieve roundtable-sessie biedt dit evenement een waardevolle kans voor iedereen die betrokken is bij de zorgtechnologie van de toekomst.

Let op: Deelname aan deze roundtable is gratis, maar aanmelden is verplicht.

Reserveer jouw plek!

Waarom mag je deze roundtable niet missen?

 • Inspirerende presentatie: Leer van experts over de transitie van Mobile First naar Mobile Only en ontdek wat dit betekent voor de zorgmarkt.
   
 • Praktische demonstratie: Ontdek de kracht van Samsung DeX met een exclusieve demo van zorgapplicaties, gebaseerd op een pilot bij Archipel zorggroep.
   
 • Interactieve roundtable: Neem deel aan een boeiende discussie over de toekomst van de zorgwerkplek. Wissel ideeën uit en ontdek hoe deze technologieën jouw organisatie kunnen transformeren.
   
 • Netwerkmogelijkheden: Ontmoet collega's en experts uit de zorgsector, deel ervaringen en bouw waardevolle relaties op. Unieke locatie: het Samsung hoofdkantoor Nederland

Onderwerpen

Het centrale thema van dit evenement is de transitie van een traditionele benadering van werken met meerdere apparaten naar een meer gestroomlijnde aanpak waarbij mobiele apparaten de kern vormen van de werkplek in de zorg. Oftewel: De transitie van Mobile First naar Mobile Only, en wat dit kan betekenen voor jouw zorgorganisatie.

Na afloop heb jij antwoorden op vragen zoals:

 • Kan het aantal devices per zorgmedewerker teruggebracht worden van gemiddeld twee tot vier devices naar één enkel device?
   
 • Wat zijn de mogelijkheden hierin en hoe worden deze al toegepast?
   
 • Hoe zit het met het beheer van deze devices en welke tooling heb je nodig om deze ‘Mobile Only’-strategie toe te passen?

Agenda

10:00 uur : Opening door Samsung en Bechtle

10:10 uur : Presentatie van Mobile First naar Mobile Only: Wat betekent dit voor de zorgmarkt? 10:30 uur Demo Samsung DeX inclusief zorgapplicatie Samsung DeX pilot door Archipel Zorggroep

12:00 uur : Lunch

13:00 uur : Roundtable discussie met als onderwerp: ‘Mobile Only, de toekomstige werkplek in de zorg?’ 14:30 uur Einde

Praktische informatie

Datum : 14 mei 2024
Tijd : 10.00 – 14.30 uur
Locatie : Samsung Hoofdkantoor Nederland | Evert van Beekstraat 310 | 1118 CX Schiphol
Toegang Gratis, maar registratie vereist

 

Schrijf je hier in voor de ARP & Bechtle roundtable “De Mobile Only-strategie: Minder devices, meer zorgverlening”

Schrijf je hier in