Vacature: Business Developer Public

Als Business Developer Public genereer jij nieuwe business bij onze bestaande en nieuwe publieke klanten en weet jij als geen ander het volledige ARP Solution portfolio te positioneren. Jij weet precies welke IT-trends en -ontwikkelingen relevant zijn en vertaalt die naar passende oplossingen. Doordat jij jouw expertise met onze klanten deelt kunnen zij zich op hun primaire taken richten.

Je grootste uitdaging

Het opbouwen van langdurige klantrelaties onder aanbestedingsplichtige klanten, waarbij je hen begeleidt tijdens een proces van digitale transformatie en hun (latente) behoeften in kaart brengt, is jouw grootste uitdaging. Je doet dit door samen met de tenderdesk deze verkregen inzichten om te zetten naar een passende aanbestedingsinschrijving. Hierbij word je ondersteund door onze Solution Specialisten die klaar staan met passende technische adviezen. Natuurlijk ben jij ook voor onze langdurige klantrelaties de trouwe adviseur en het vaste aanspreekpunt.

Welke eigenschappen bezit je?

Wat is jouw achtergrond?

Wat zijn jouw sterke punten?

Waarom wil je bij ons werken

Kies vooral NIET voor ons als je

Interesse?

Solliciteer direct en stuur je motivatie en cv naar vacatures.nl@arp.com. Wil je meer weten over de vacature? Neem gerust contact op met Myrthe Caelen, onze Corporate Recruiter. Bel of app haar op +31 (0)615624362.

Wie is ARP?

ARP is al 30 jaar de snelle en betrouwbare partner op het gebied van IT-Solutions. Wij leveren niet alleen IT-producten, wij bieden totaaloplossingen op maat. Onze consultants zijn gespecialiseerd in de vakgebieden Networking & Security, Server & Storage, Workplace & Mobility en Printing & Imaging.

Wij geloven dat technologie onze klanten grote kansen biedt om voorop te lopen in de razendsnel veranderende wereld. Wij maken het hen gemakkelijk die kansen te benutten met nauwkeurig op elkaar afgestemde ICT-oplossingen die lang actueel blijven. Onze jarenlange ervaring maakt dat we niet proberen, maar presteren. Meer weten? Kijk eens op www.arpsolutions.nl