Vacature: Project Manager

Loyale klanten zijn tevreden klanten, dat weet jij als geen ander. Jij helpt ons dan ook bij het opbouwen en onderhouden van onze klantrelaties. Maar je zorgt er ook voor dat onze projecten op rolletjes lopen. Samen met enkele andere Project Managers zorg je ervoor dat wij onze doelstellingen halen en onze klanten de best mogelijke service krijgen.

Je grootste uitdaging

In een veranderlijke omgeving zul je verantwoordelijk en dus hét aanspreekpunt zijn voor de projecten onder jouw hoede. Daarin wordt verwacht dat je het overzicht bewaard en dat je de klant én de interne organisatie altijd goed geïnformeerd houdt. Goede communicatie is dan ook iets waar veel belang aan gehecht wordt naast de standaard competenties die er van een ervaren Project Manager verwacht mogen worden als o.a. het opstellen van gedegen projectplannen en projectplanningen.

Welke eigenschappen bezit je?

Wat is jouw achtergrond?

Wat zijn jouw sterke punten?

Waarom wil je bij ons werken

Kies vooral NIET voor ons als je

Interesse?

Solliciteer direct en stuur je motivatie en cv naar vacatures.nl@arp.com. Wil je meer weten over de vacature? Neem gerust contact op met Myrthe Caelen, onze Corporate Recruiter. Bel of app haar op +31 (0)615624362.

Wie is ARP?

ARP is al 30 jaar de snelle en betrouwbare partner op het gebied van IT-Solutions. Wij leveren niet alleen IT-producten, wij bieden totaaloplossingen op maat. Onze consultants zijn gespecialiseerd in de vakgebieden Networking & Security, Server & Storage, Workplace & Mobility en Printing & Imaging.

Wij geloven dat technologie onze klanten grote kansen biedt om voorop te lopen in de razendsnel veranderende wereld. Wij maken het hen gemakkelijk die kansen te benutten met nauwkeurig op elkaar afgestemde ICT-oplossingen die lang actueel blijven. Onze jarenlange ervaring maakt dat we niet proberen, maar presteren. Meer weten? Kijk eens op www.arpsolutions.nl