Datacenter

Richt je server en storage omgeving optimaal in. Zodat jij de groeiende hoeveelheid data zo slim en effectief mogelijk opslaat en altijd voldoende capaciteit kunt garanderen.

Doordat steeds meer processen digitaal verlopen groeit de hoeveelheid data die je opslaat in jouw datacenter. Wij helpen jou bij het beheer van je storage omgeving en bij het maken van de keuze voor de beste back-up methode. Maar je server heeft natuurlijk ook meer capaciteit nodig. Is jouw huidige serveromgeving daar klaar voor? Wij schetsen een duidelijk beeld van de beste serveroplossing voor jouw datacenter.  

Stored Data
Data Storage

Is cloud storage wel de beste oplossing voor jou?

Data storage krijgt een steeds belangrijkere rol in organisaties, maar de toepassingen hiervan veranderen razendsnel en vragen steeds meer van je IT-landschap. We genereren steeds meer data. Van jou wordt verwacht dat dit zo slim en effectief mogelijk wordt opgeslagen. Maar waar? On-premise of in de cloud? En is het eigenlijk wel nodig om te kiezen tussen het een of het ander?

lees verder
Controlled Connections

Heb jij wel genoeg grip op de toegankelijkheid van je netwerk?

Jij weet precies wie er waar, wanneer en op welke manier verbonden is met je netwerk. Of toch niet? Dan is het tijd dat je de controle over je netwerk terugkrijgt. Zo bepaal jij zelf welke gebruikers met welke devices verbinding maken. Dat is wel zo veilig, en zorgt ervoor dat je het overzicht behoudt. Een behoorlijke uitdaging om dat als organisatie efficiënt en veilig in te richten.

lees verder
Growing Data
Data Growth

Hoe ga jij de groei van data te lijf?

Inzicht in jouw bedrijfsdata is van onschatbare waarde voor jouw organisatie. Maar hoe zorg je ervoor dat je de enorme groei van data bijhoudt? Het analyseren van deze data is knap lastig als je geen modern of flexibel datacenter hebt. Hoe staat jouw datacenter ervoor?

lees verder
Flexible connections
Flexible Connections

Hoe zorg je ervoor dat jouw netwerk met je meebeweegt?

Nieuwe technologische toepassingen vragen steeds meer van je IT-omgeving. Als moderne organisatie wil je innoveren en inspelen op veranderingen in de markt. Een snel en flexibel netwerk is dan je levensader. Want wie niet meebeweegt, wordt voorbij gelopen.

lees verder
Accessible Data
Data Availability

Is jouw IT-infrastructuur opgewassen tegen een security aanval?

Een gehackt datacenter: de angst van elke IT manager. Maar geen paniek, jouw infrastructuur is opgewassen tegen een security aanval. Toch? Dat zou je denken, maar in veel bedrijven wordt er niet goed genoeg nagedacht over een veilige back-up omgeving. Met verloren data, werknemers die niet kunnen werken én torenhoge kosten als gevolg. Zonde, want dit kan voorkomen worden. Bedrijven weten dat een goede back-up belangrijk is, maar lopen vaak tegen uitdagingen aan.

lees verder