Focus op je kerntaken

Ben jij ook zoveel tijd kwijt met het beheren van devices?

Heeft jouw IT-afdeling niet genoeg tijd om zich te richten op kerntaken die voor je organisatie van groot belang zijn? Het is dan ook niet zo raar dat steeds meer bedrijven daar een oplossing voor zoeken. Met Device as a Service heeft jouw IT-afdeling meer tijd over voor belangrijkere zaken en werken je medewerkers alleen nog maar met de beste apparatuur die altijd werkt.

Device as a Service: just press play

Heeft jouw IT-afdeling  niet genoeg tijd om zich te richten op kerntaken die voor je organisatie van groot belang zijn? Het is dan ook niet zo raar dat steeds meer bedrijven daar een oplossing voor zoeken. Device as a Service is hierop het antwoord. Hiermee hoef je niet meer zelf je devices aan te schaffen, maar betaal je een vast bedrag per werkplek per maand voor de nieuwste hardware. In dit bedrag zitten ook IT-lifecycle services zoals software-updates en end user support. Zo heeft jouw IT-afdeling meer tijd over voor belangrijkere zaken en geniet je van alle voordelen die Device as a Service biedt. Zo werken je medewerkers alleen nog maar met de beste apparatuur die altijd werkt. Voor hen geldt: just press play!

De laatste facts & figures over DAAS. En meer.

Device as a Service cijfers en trends

Download de gratis DAAS infographic

Start met DAAS in 4 stappen

1. Explore & define

2. Bestelling

3. Levering & ingebruikname

4. Monitoring & active support

Device as a service circle

Elke organisatie is anders. Samen bekijken we wat de behoeften van jouw bedrijf zijn om zo een Carefree Workspace te kunnen bieden.  We definiëren verschillende persona’s binnen jouw organisatie en stellen op basis daarvan de productcatalogi op. Zo kan elke medewerker straks kiezen uit de devices die het beste bij zijn of haar werkzaamheden passen. Alle devices worden gebruiksklaar gemaakt en op maat geconfigureerd. Hier heb je zelf geen omkijken naar. Komt er een nieuwe collega? Dan schaal je je pakket gemakkelijk op. Tijdens hun complete levencyclus monitoren wij de devices continu. Hierdoor is de levensduur per individueel device voorspelbaar, net als incidenten. We leveren support voor de eindgebruikers en lossen eventuele problemen voor hen op.

Wist je dat wij onlangs een webinar over DAAS hebben georganiseerd?

Bekijk onze DAAS webinar hier rustig terug!

Bereken jouw voordeel met de DAAS Calculator

Benieuwd wat Device as a Service voor jouw organisatie kan betekenen? Start de DAAS Calculator en bereken wat je kunt besparen aan tijd én budget. Met informatie over jouw bedrijf, zoals het aantal medewerkers, berekenen wij het verschil tussen de huidige situatie en een overstap naar Device as a Service. Na het invullen van de calculator zie je direct je resultaat en kun je een uitgebreid rapport downloaden.

Lees meer en bekijk onze infographic en whitepapers over DAAS.