Printing & Imaging

Je IT-afdeling zo min mogelijk belasten, terwijl je toch zeker bent van de beste print- en documentoplossingen in de markt. Van hardware-advies en het mede opzetten van strategisch printbeleid tot levering van printbenodigdheden en reparatie & onderhoud. Daarnaast kijken we of jij jouw processen wel op de meest efficiënte manier ondersteunt. Een geprint document is voor ons geen doel, een optimaal ingericht bedrijfsproces wél. Daarom praten wij liever over documentoplossingen in plaats van printoplossingen.

Collaborative workplace
Collaborative Workspace

Bevordert jouw werkomgeving een moderne samenwerking?

Krappe kantoorruimtes, haperende devices of niet effectief samenwerken. Komt je vast bekend voor toch? Denk dan eens aan een collaborative workspace. Veel organisaties ervaren namelijk dezelfde problemen op het gebied van flexibele samenwerking. Digitaal vergaderen biedt hierbij een uitkomst. We werken tegenwoordig steeds vaker mobiel én dus op afstand. Effectief samenwerken wordt daarmee nóg uitdagender. Hoe ga jij daarmee om?

lees verder
Digital Workspace
Digital Workspace

Hoe ver ben jij met je digitale transformatie?

De digitalisering van IT-informatiestromen binnen jouw organisatie: dat zou een van jouw grootste prioriteiten moeten zijn. Een efficiënt ingericht bedrijfsproces zorgt immers voor een snellere doorlooptijd én bespaart je heel wat kosten. In een wereld waar digitalisering niet stilstaat, staat een printomgeving dat vaak wel. Jij wil toch ook een oplossing die naadloos aansluit op jouw printbehoefte en zo flexibel mogelijk is? De digitale transformatie start bij jouw printafdeling.

lees verder
Inclusive workplace
Inclusive Workspace

Is jouw werkomgeving klaar voor de volgende generatie?​

Bij een moderne wereld hoort een moderne werkomgeving. Maar waar moet zo’n modern workspace aan voldoen en wie bepaalt dat? Voor het eerst heb je te maken met vier verschillende generaties op de werkvloer die allemaal hun eigen manier van werken hebben. En dus ook andere eisen stellen aan hun werkomgeving. Dat is een hele uitdaging, want de beruchte generatiekloof ligt hierbij op de loer. Hoe manage je dat? Het antwoord is maatwerk.

lees verder
Smart workplace
Smart Workspace

Hoe draagt een intelligente werkomgeving bij aan een optimaal bedrijfsproces?

Jouw werkomgeving bij laten dragen aan je bedrijfsproces? Dat kan met Smart Workspace. Een typisch kantoor van 10 jaar geleden is niet meer te vergelijken met dat van 2020. Onze werkwijzen veranderen, maar ook onze behoeften. Slimmer werken is dus een must. Want onderschat het niet: van een werkomgeving hangt veel af.

lees verder
Secure connections
Secure Connections

Is jouw infrastructuur op de juiste manier beveiligd?

Onvoldoende IT-security leidt tot uitval van cruciale IT-systemen, een onbereikbare website of het verlies van toegang tot je data. Je moet er niet aan denken, want het heeft grote gevolgen voor de continuïteit van je bedrijfsvoering én het imago van je bedrijf. Toch hebben te veel organisaties hun IT-security niet goed op orde. Want een goede netwerkbeveiliging is essentieel, maar tegelijkertijd nog nooit zo uitdagend geweest.

lees verder