#
Webinar

Hoe DAAS jouw organisatie ondersteunt

Terugblik

Just Press play! Een vaste prijs per maand per werkplek: klinkt dat niet ideaal? Device as a Service (DAAS) is een concept dat ervoor zorgt dat jij je focus kunt houden op de zaken die écht belangrijk zijn. En dat allemaal terwijl jouw werknemers voorzien zijn van de beste apparatuur die altijd up-to-date is én altijd werkt.

Benieuwd hoe DAAS jou en je medewerkers kan ondersteunen? Onze specialisten Jef Beenkens en Noël Brouwers vertellen je er alles over tijdens het webinar. 

Na afloop van het webinar weet jij precies:

  • Wat Device as a Service precies inhoudt
  • Wat de voordelen én verborgen risico’s van Device as a Service zijn
  • Hoe Device as a Service geïmplementeerd wordt
Bekijk webinar

Spreker

Jef Beenkens

Business Unit Manager Workplace & Mobility, ARP Nederland

Jef Beenkens werkt al jaren bij ARP in Maastricht. Samen met mijn collega’s van het team Workplace & Mobility adviseer ik bedrijven en organisaties over de digitale transformatie die momenteel in een gigantische versnelling terecht is gekomen. Of het nu gaat om de werkplek en de werkomgeving of de manier van digitaal vergaderen, bij ons ben je aan het juiste adres.

contactbanner_Jef_Beenkens.jpg
contactbanner_Noel_Brouwers.jpg

Spreker

Noël Brouwers

Business Developer Workplace & Mobility, ARP Nederland

Noël Brouwers werkt binnen het team Workplace & Mobility. Dagelijks adviseren we bedrijven met hun bestaande uitdagingen binnen onze solution. Dit doen we door inzichten te verschaffen in de markttrends en ontwikkelingen die zich in een rap tempo opvolgen.