Samsung Knox

Knox biedt een veiligheidsgarantie voor Samsung-toestellen, en met een beveiligd toestel kunt u altijd en overal werken en alle andere dingen doen die u wilt.

Een beveiligd toestel is een betrouwbaar toestel.


Knox biedt een veiligheidsgarantie voor Samsung-toestellen, en met een beveiligd toestel kunt u altijd en overal werken en alle andere dingen doen die u wilt.

Samsung Knox bestaat uit een goed beveiligd platform ingebouwd in Samsung-toestellen en een reeks oplossingen die van dit platform gebruikmaken. Of u nu uw foto’s privé wil houden of een reeks zakelijke toestellen vanop afstand wilt beheren, Knox helpt u overal mee.

Samsung knox.jpg

Een veilig apparaat is een betrouwbaar apparaat.

Knox is de garantie van Samsung voor beveiliging en een veilig apparaat geeft u de vrijheid om te werken en spelen hoe, waar en wanneer u maar wilt. Samsung Knox bestaat uit een zeer veilig platform ingebouwd in Samsung- apparaten. Of u nu uw persoonlijke foto’s privé wilt houden of een aantal zakelijke smartphones op afstand wilt beheren, Knox heeft het voor u. ᠎

samsung knox_configureren.png

Configureren

U kunt een groot aantal Samsung-toestellen tegelijk configureren en aanpassen aan specifieke behoeftes.

samsung knox_registreren.png

Registreren

U kunt duizenden toestellen tegelijk toevoegen aan uw EMM, zonder elk toestel handmatig te registreren.

samsung knox_beheren.png

Beheren

U kunt een reeks toestellen eenvoudig beheren via een cloud-gebaseerde EMM-oplossing.

samsung knox_beveiligen.png

Beveiligen

U kunt uitgebreide beveiligings- en beheerfuncties toepassen op zakelijke toestellen .

samsung knox_onderhouden.png

Onderhouden

U kunt versies van besturingssystemen beheren op mobiele Samsung-toestellen voor een optimale kostenefficiëntie .

Het Samsung Knox-platform wordt tijdens de productiefase ingebouwd in smartphones, tablets en wearables van Samsung, zodat elk toestel direct beveiligd wordt. Het Knox-platform bestaat uit overlappende verdedigings- en beveiligingsmechanismen die u beschermen tegen indringing, malware en nog veel meer kwaadaardige dreigingen.

ARP Device as a Service

Heeft jouw IT-afdeling niet genoeg tijd om zich te richten op kerntaken die voor je organisatie van groot belang zijn? Het is dan ook niet zo raar dat steeds meer bedrijven daar een oplossing voor zoeken. Met DAAS heeft jouw IT-afdeling meer tijd over voor belangrijkere zaken en werken je medewerkers alleen nog maar met de beste apparatuur die altijd werkt.

#

Meer weten?

Neem contact op met Noël Brouwers, Business Developer Workplace & Mobility