Samsung Knox Suite

Knox Suite biedt een veiligheidsgarantie voor Samsung-toestellen, en met een beveiligd toestel kun je altijd en overal werken en alle andere dingen doen die jij wil.

Samsung Knox Suite: Jouw oplossing voor Samsung device management


Met Samsung Knox Suite kun je jouw mobiele infrastructuur naadloos verbinden, beschermen en analyseren. Wil je meer weten over Samsung Knox Suite? Lees hier onze informatieve shortread.

Shortread downloaden
Mockup_ARP_Samsung_Knox_Shortread_v2.png

Altijd verbonden, beveiligd en productief


Samsung Knox Suite is een verzameling oplossingen die het beheer en de beveiliging van mobiele apparaten gemakkelijker maakt. Dit bespaart tijd voor de IT-afdeling, en medewerkers hebben altijd en overal op een veilige manier toegang tot hun documenten en apps.

Beveiliging - Secure Uitrol - Deploy Beheer - Manage Analyse - Analyze
Knox Platform Knox Mobile Enrollment Knox Manage Knox Asset Intelligence
Knox Guard Knox Configure Knox E-FOTA Knox Remote Support
Knox Capture
Knox Authentication Manager
Knox Platform for Enterprise

De alles-in-1 cloud oplossing van Samsung: Knox Suite


Ontdek de uitgebreide mogelijkheden van Samsung's Knox Suite, de Unified Endpoint Management-oplossing die jouw organisatie in staat stelt om alle Samsung-apparaten eenvoudig te beveiligen, beheren en analyseren vanuit één centraal punt. Dit resulteert in voordelen op het gebied van productiviteit, kostenbesparing en beveiliging.

Knox Suite is een verzameling van oplossingen met geïntegreerde functionaliteiten. Deze werken naadloos samen voor optimale efficiëntie. Beheer alle Knox Suite-onderdelen moeiteloos vanuit één console, waardoor het beheer en de configuratie van grote aantallen apparaten wordt vereenvoudigd.

De schaalbaarheid van Knox Suite maakt het niet alleen een oplossing voor vandaag maar ook een investering voor de toekomst. Jouw organisatie kan meegroeien en blijven voldoen aan veranderende behoeften op het gebied van beveiliging en beheer.

Maximale inzet van apparaten met Knox Asset Intelligence


Een onderdeel van Knox Suite is Knox Asset Intelligence, dat geavanceerde analyses biedt voor individuele mobiele apparaten. Hiermee kun je proactief het gebruik en de prestaties bewaken. Van het bijhouden van het gebruik van werk-apps tot batterijgezondheid en Wifi-verbindingen, Knox Asset Intelligence biedt gedetailleerde inzichten om de productiviteit te optimaliseren.

Door diepgaande datatracking kun je de status van je apparaten unt monitoren en potentiële problemen vroegtijdig identificeren, nog voordat ze zich voordoen. De oplossing biedt ook krachtige diagnose- en troubleshooting mogelijkheden, waardoor je maatregelen kunt nemen om de prestaties van de apparaten efficiënter te maken.

In het kort biedt Knox Asset Intelligence:
 

  • Intelligent batterijbeheer: Nauwkeurige levenscyclus door monitoring en voorspelling;
  • Inzicht in apparaatgebruik: Analyse van app-gebruiksgegevens op apparaatniveau;
  • Toezicht over al je apparaten: Diepgaand inzicht in locatie en connectiviteit om jouw apparaten nooit uit het oog te verliezen.

 

Ontdek alle onderdelen van Samsung Knox Suite:

Knox Platform for Enterprise

Apparaatbeveiliging

Knox Platform for Enterprise maakt mobiel werken met Samsung-apparaten nog veiliger. Het biedt beveiligings-, beleidsbeheer- en compliance- mogelijkheden die verder gaan dan de gebruikelijke standaardfuncties op de markt voor mobiele apparaten. Het Knox-platform ondersteunt een breed scala aan Samsung- apparaten en integreert ook met andere MDM- oplossingen.

Knox Mobile Enrollment

Uitrol van de MDM-cliëntprofielen naar apparaten

Zodra de gebruiker verbinding maakt met internet, wordt het IMEI-nummer van de smartphone automatisch verbonden aan het ingerichte profiel. Dit profiel koppelt het toestel aan de gewenste MDM-oplossing zoals Knox Manage of Intune. Er komt geen handmatig, repeterend werk meer aan te pas.

Knox Manage

Beheer en monitoring

Dit is de MDM-oplossing van Samsung. Na de uitrol kun je op afstand de instellingen van apparaten eenvoudig configureren en aanpassen, op een manier die aansluit bij het beleid. De gebruiksvriendelijke interface verhoogt de productiviteit van IT-beheerders, met een stapsgewijze 'Getting Started'-wizard voor eenvoudige onboarding.

Knox E-FOTA

Updaten van firmware

Met Enterprise Firmware over the Air forceer je updates en zorg je ervoor dat elke smartphone optimaal is beveiligd. Het is nu ook mogelijk om updates vooraf te testen en om updates in te plannen op een moment dat de impact op de productiviteit minimaal is.

Knox Asset Intelligence

Inzicht in apparaatgebruik

Deze functie biedt datagestuurde analyses over bijvoorbeeld appgebruik en batterijverbruik om het beheer, de productiviteit en de levenscyclus van apparaten te verbeteren. Door uitgebreid inzicht in de prestaties van de hardware en software kun je storingen voorspellen en voorkomen.

Knox Capture

Ingebouwde scanner

Met deze functie kun je barcodes scannen met je telefoon. Dit verbetert de mobiliteit en productiviteit van jouw buitendienst. Knox Capture kan eenvoudig op afstand en in bulk worden geconfigureerd.

ARP Device as a Service

Heeft jouw IT-afdeling niet genoeg tijd om zich te richten op kerntaken die voor je organisatie van groot belang zijn? Het is dan ook niet zo raar dat steeds meer bedrijven daar een oplossing voor zoeken. Met DAAS heeft jouw IT-afdeling meer tijd over voor belangrijkere zaken en werken je medewerkers alleen nog maar met de beste apparatuur die altijd werkt.

#

Meer weten?

Ben je benieuwd naar de voordelen van onze Samsung-oplossingen? Of heb je vragen? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag verder!