Copilot for Microsoft 365 voegt Artificiële Intelligentie (AI) toe aan Outlook, Teams, Word, Excel, PowerPoint en alle andere kantoorapplicaties van Microsoft 365. Dit gaat de manier waarop we werken volledig veranderen.

Copilot for Microsoft 365.

Bechtle heeft deelgenomen aan het ‘Microsoft Copilot for 365 jumpstart’-programma. Hierdoor kunnen wij praktische inzichten bieden, om jouw organisatie voor te bereiden op een toekomst waarin AI de efficiëntie en productiviteit verhoogt.

Ontdek onze inspiratieworkshop
Landscape_img_copilot.png

Verbeter je werkprocessen en verhoog de productiviteit.

Boost productiviteit – sneller taken voltooien en tijd besparen


Laat Copilot automatisch vergadernotities verzamelen en samenvatten of antwoorden op e-mails genereren.

Verhoog creativiteit – geïnspireerd ideeën formuleren


Gebruik de creatieve suggesties van Copilot bij het formuleren van rapporten, presentaties, documenten en andere content.

Werk veilig – vertrouw op robuuste beveiliging
 


Copilot is onderdeel van Microsoft 365. Je kunt erop vertrouwen dat je gegevens veilig zijn.

Vereenvoudig samenwerken – breng teams dichter bij elkaar


De hechte integratie van Copilot met Teams, Word, Excel, PowerPoint en Outlook helpt teams om efficiënter samen te werken.

Houd overzicht – belangrijke informatie binnen handbereik


Copilot houdt je op de hoogte, versoepelt jouw workflow en helpt je om jouw dagelijkse taken sneller en met beter resultaat te voltooien.

Wat kan Microsoft Copilot voor jouw organisatie doen?

Copilot for Microsoft 365 maakt het makkelijker om voorstellen, e-mails, rapporten, presentaties en andere teksten te schrijven en te bewerken. Het assisteert je met suggesties en geeft correctievoorstellen. Copilot versoepelt tevens de samenwerking binnen Teams-meetings door actiepunten automatisch op te sommen en beslissingen samen te vatten en te delen.

Copilot is volledig geïntegreerd met de kantoorapplicaties van Microsoft 365 en past zich aan jouw stijl, toon en voorkeuren aan. Benieuwd hoe Copilot de afdelingen binnen jouw organisatie bij hun dagelijkse bezigheden kan helpen? Hier zijn wat voorbeelden:

Sales
 

Werk effectiever met Outlook, Word en Teams. Copilot geeft tips over schrijfstijl, vat meetings samen, definieert actiepunten en werkt voorstellen voor je uit. Genereer overtuigende, gepersonaliseerde pitches en offertes op basis van klantprofielen en volg op door Copilot in te zetten voor opvolgingsmails, bedankjes en feedbackverzoeken.

Marketing


Laat Copilot slidedecks samenstellen op basis van klantgegevens en andere bestanden. Gebruik trefwoorden om blogs, social mediaberichten, nieuwsbrieven, landingspagina’s en advertenties te genereren. Pakkende koppen, slogans en Call-to-Action’s nodig? Copilot denkt met je mee.

HR


Versnel, vereenvoudig én verbeter de communicatie met kandidaten en medewerkers. Copilot neemt jouw bedrijfswaarden en -cultuur mee bij suggesties voor functieomschrijvingen, prestatiebeoordelingen, externe e-mails en ga zo maar door.

Operations


Copilot helpt je uitgebreid rapporteren, maar kan ook lange teksten samenvatten of terug te brengen naar een beknopte set instructies. Maak uitgebreide operationele documenten en laat Copilot daarna de beknopte samenvatting voor je schrijven.

Meer weten over Copilot for Microsoft 365?

Schrijf je in voor een inspiratieworkshop

Volg de Copilot-inspiratieworkshop en ontdek hoe het jouw werk (en dat van jouw team) vereenvoudigt. Tijdens de inspiratiesessie gaan we de volgende onderwerpen aan het licht:

  • Wat is Artificial Intelligence;
  • De Microsoft Copilot familie;
  • Copilot for Microsoft 365;
  • Demo’s binnen de verschillende Office-applicaties zoals Word, PowerPoint, Outlook, Teams en Excel;
  • Praktijkcases gericht op de input vanuit jouw organisatie;
  • Pragmatische tips om met AI aan de slag te gaan.

Wil je weten wat wij jouw organisatie kunnen aanbieden rondom Copilot? Plan dan vrijblijvend een kennismakingsgesprek in met onze consultants Peter en Tim. Zij hebben de afgelopen maanden namens Bechtle deelgenomen aan het Microsoft Copilot for 365 jumpstart’-programma. Samen bespreken jullie wat er mogelijk is en hoe wij jou hierin kunnen ondersteunen.

Plan hier je afspraak
Landscape_img_copilot-inspiratiesessie.png
Landscape_img_copilot_security.png

Data governance en Copilot for Microsoft 365

Microsoft doet veel om de privacy bij gebruik van Copilot te waarborgen, maar het beheer van jouw data blijft de verantwoording van jouw organisatie. Help medewerkers veilig werken door dataclassificatie en -beheer voor Copilot in lijn te houden met jouw data governance framework. Binnen data governance leg je vast hoe je gegevens beheert en creëert, en hoe je de waarde en gevoeligheid bepaalt en toekent. Om binnen de AVG en andere relevante wetgeving te werken, moet je ervoor zorgen dat Copilot geen gevoelige of vertrouwelijke gegevens kan delen met onbevoegden.

Zoek je ondersteuning bij het beheren en classificeren van jouw data? Neem voordat je Copilot in gebruik neemt contact op met één van onze data governance-experts. Nicholas beantwoordt je vragen over informatieveiligheid, data governance en helpt je met het bepalen welke regels per rol in je organisatie moeten gelden. Ook denkt Nicholas graag mee over het implementeren en optimaliseren van databeheer en dataclassificatie binnen Copilot for Microsoft 365.

Neem contact op

Ga gerust het gesprek met ons aan en neem contact met ons op via onderstaande button. We beantwoorden je vragen graag!