#
Hybrid cloud: the best of both worlds

Het pad naar de cloud

Onlangs organiseerden wij samen met onze zusterorganisatie Bechtle Nederland het event Bechtle NEXT 2023 met het thema ‘Transformatie’, en deze technische sessie over hybrid cloud-oplossingen kan dan natuurlijk niet ontbreken. Want het komt nog veel voor dat organisaties de cloud spannend en uitdagend vinden. Maar wat als we de welbekende blokkades – zoals financiële zorgen, het wel of niet hebben van de juiste skills en de veiligheid van data – kunnen weghalen?

Een hybride cloud-oplossing biedt uitkomst, stelt Gino van Essen, Cloud Solution Consultant bij Bechtle. In de cloud zit de meeste innovatie met ongelimiteerde resources. Door dat te combineren met de voordelen van on-premise oplossingen, combineer je ‘the best of both worlds’ met elkaar. In een demo neemt Gino ons mee door Microsoft Azure Stack en laat hij zien welke 3 grote hybride cloud-oplossingen er bestaan.

“Het hebben van meerdere opties is altijd een voordeel. Ik denk dat het een limitatie is wanneer je ergens met een gestrekt been in gaat en niet die flexibiliteit opzoekt.”

– antwoord vanuit het publiek

Key takeaways:

  • Hybride cloud-oplossingen zijn de toekomst, ze combineren immers het beste van twee werelden: volledig in de cloud en on-premise.
  • Bouw een speeltuin, wees niet bang en durf te experimenteren
  • Zelfs grote multinationals schakelen hulp in; geen enkele organisatie bewandelt dit pad alleen.
  • De weg naar de cloud is geen sprint maar een marathon. Wees niet bang en durf te experimenteren!

Over Gino van Essen

Gino van Essen is werkzaam als Solution Consultant bij Bechtle. In zijn rol houdt hij zich bezig met cloud datacenter technologie en innovaties. Hij brengt zijn technische kennis samen met de behoeften, eisen en wensen die spelen bij organisaties.

Bekijk hier de volledige sessie

 

Aan de slag met jouw werkplek?

Wil je ook jouw werkplek naar een hoger niveau tillen? Dan zijn deze artikelen ook interessant voor jou:

#

Meer weten?

Neem contact op met Mark Jongen, Solution Specialist Datacenter.

Bechtle NEXT wordt georganiseerd in samenwerking tussen ARP en Bechtle, en wordt mede mogelijk gemaakt door: