Data Growth

Hoe ga jij de groei van data te lijf?

Inzicht in jouw bedrijfsdata is van onschatbare waarde voor jouw organisatie. Maar hoe zorg je ervoor dat je de enorme groei van data bijhoudt? Het analyseren van deze data is knap lastig als je geen modern of flexibel datacenter hebt. Hoe staat jouw datacenter ervoor?
Datacenter

Grote kans dat je steeds meer applicaties implementeert in je organisatie om werk sneller en eenvoudiger uit te voeren. Maar zijn jouw servers hier wel klaar voor? Als het aantal applicaties en de hoeveelheid data in je organisatie toenemen dan moet jouw capaciteit natuurlijk óók meegroeien.

In de kern van het netwerk creëert de toenemende stroom van gegevens een steeds grotere concentratie aan reken- en opslagbronnen. Het optimaliseren van je gegevens wordt een van de manieren waarop jouw organisatie zich kan onderscheiden. Je hebt een groter en snellere netwerk nodig, met de bijbehorende rekencapaciteit om ‘gegevensverdunning’ uit te voeren voordat je jouw bedrijfskritische datasets over het netwerk verzendt.

Maar waar begin je met uitbreiden en moderniseren van jouw datacenter? Welke componenten zijn nu zo belangrijk voor een IT-infrastructuur die meegroeit met de toekomst? Als je daar het antwoord op hebt weet je ook hoe je het beste uit de cloud of on-premise haalt. Én hoe je maximale continuïteit en uptime garandeert. Zo ga jij de groei van data te lijf en ben je altijd voorbereid.

Is jouw datacenter modern genoeg?

Lees in ons blog wat de 5 signalen van een verouderd datacenter zijn.