#
Nieuws

Nieuwe aanbestedingen voor de Bechtle Groep NL Public

20-12-2021, Maastricht

De Bechtle Groep wint twee grote aanbestedingen!

De Bechtle Groep NL Public (bestaande uit ARP Nederland, Bechtle Direct Nederland en Buyitdirect heeft twee grote aanbestedingen gewonnen: TenneT en Bizob. Deze omvangrijke projecten geven de goede synergie tussen de verschillende entiteiten van de Bechtle Groep NL Public weer!

Bij TenneT, een van de grotere netbeheerders, gaat het om 6000 werkplekken inclusief onderhoud en support. De totale omzet van de aanbesteding -die gegund is aan twee partijen- bedraagt tussen de 25 en 30 miljoen euro. TenneT koos voor de Bechtle Groep NL Public, wegens onze internationale ervaring. Het contract heeft een tijdsduur van twee jaar met de mogelijkheid tot verlening (acht jaar).

De tweede aanbesteding wonnen we bij inkooporganisatie Bizob. De deelnemende organisaties aan deze aanbesteding waren op zoek naar een IT partner waarbij ze niet enkel hardware, maar ook aanvullende services kunnen afnemen. We zullen o.a. werkplek hardware, servers, netwerkinfrastructuur, telefonie/communicatie en randapparatuur leveren. De totale maximale omvang van de te sluiten raamovereenkomsten is begroot op 50 miljoen euro. Ook dit contract heeft een looptijd van twee jaar, met optionele verlenging (vier jaar). Een op maat gemaakte webshop maakt onderdeel uit van de gunning.

De deelnemers aan de aanbesteding van Bizob zijn onder andere Gemeenten Uden, Landerd, Veldhoven, Vught, Waalre, GR Peelgemeenten, GR Samenwerking A2, GR Samenwerking Kempengemeenten, ODBN, Bizob, Veiligheidsregio Brabant Zuidoost (VRZBO) Werkorganisatie Mijn Gemeente Dichtbij, Gemeenten Best, Deurne, Gemert-Bakel, Laarbeek, Omgevingsdienst Zuidoost-Brabant (ODZOB), GR Dienst Dommelvallei.

Vorige
ARP en UTS Bernardt gaan samenwerking aan!
Volgende
Kwaliteitsupdate ARP Solutions