#
Nieuws

Internationale samenwerking ARP en UTS

16-12-2021, Maastricht

UTS Bernardt is al ruim een jaar dé vaste logistieke partner van ARP Nederland als het gaat om de levering en aansluiting van printers in de hele Benelux.

Patrick van Vlaenderen: ,,ARP is heeft sinds kort een eigen Services Hub, waardoor we naar ‘just-in-time leveringen’ van devices gaan streven. We willen een traject met een klant kunnen afspreken en hen garanderen dat de goederen zo snel mogelijk worden geleverd en geïnstalleerd. Onze ambitie is om niet alleen in de Benelux, maar in heel Europa te ondersteunen met onze services.’’

Onze groeiambitie in logistieke dienstverlening sluit naadloos aan op die  van UTS. Het is belangrijk om een partner te hebben die elke week ergens anders in de Benelux kan leveren. UTS Bernardt levert momenteel al door heel Europa en daarmee zijn zij een verlengstuk van ons.

Daarnaast wordt er in deze samenwerking ook rekening gehouden met duurzaamheid. Iets waar wij als ARP ook steeds meer op inzetten. Zo wordt er namelijk niet alleen internationaal geleverd, maar zijn deze kilometers ook meer emissievrij.

Vorige
We zijn genomineerd voor een Dutch IT award
Volgende
Nieuwe aanbestedingen voor de Bechtle Groep