Lenovo Smart Collaboration

Een nieuwe manier van werken. Met Smart Collaboration kun je je moderne, flexibele medewerkers optimaal inzetten. Vergroot de productiviteit, waar ze ook werken.

Een nieuwe manier van werken

Met Smart Collaboration vergroot je de productiviteit van jouw hybride medewerkers.

Thuis werken
Meer dan de helft van alle medewerkers heeft de voorkeur om minstens drie dagen per week thuis te werken.

Verwachting
Gemiddeld verwachten CEO's dat meer dan een derde van hun medewerkers vanaf 2024 thuis zal werken.

Samenwerkingsplatform
Bedrijven die samenwerkingsplatforms gebruiken melden een productiviteitsverbetering van 10%.

De hybride werkplek

Nu steeds meer organisaties kijken hoe ze beleid voor hybride werken kunnen implementeren, verandert de manier waarop teams werken, samenwerken en beslissingen nemen. Het is van groot belang dat je de uitdagingen en de werknemerservaring begrijpt om zo de juiste tools en systemen te kunnen leveren die de productiviteit en tevredenheid bieden om het succes van een organisatie te garanderen. De ThinkSmart-oplossingen van Lenovo transformeren de manier waarop medewerkers werken en betrokken blijven, zowel op als buiten kantoor.’

Samenwerkingsoplossingen

Geef je externe medewerkers de juiste technologie, waar ze ook werken. Ons portfolio omvat betrouwbare hardware, software en services die speciaal zijn ontwikkeld voor moderne medewerkers.

Het was nog nooit zo eenvoudig om ruimtes te transformeren tot verbonden vergaderruimten met volop samenwerkingsmogelijkheden, dankzij onze gespecialiseerde oplossingen die flexibiliteit, productiviteit en samenwerking verbeteren.

Beheer

Nu steeds meer mensen thuiswerken, kan het voor IT-managers lastig zijn om apparaten te onderhouden en de beveiliging ervan te garanderen. Met het slimme beheerplatform van ThinkSmart kan je IT-team alle ThinkSmart-apparaten monitoren, implementeren en problemen ermee oplossen. Met een speciale beheerconsole kun je apparaten in real-time monitoren en bedienen, waardoor je tijd en middelen bespaart voor je andere IT-activiteiten. Kies Premium-abonnementen voor extra functies.

Gebruik toonaangevende platforms voor nauwere samenwerking

Medewerkers zullen technologie gemakkelijker gaan gebruiken als ze al bekend zijn met het communicatieplatform. Daarom streven we ernaar om apparaten te ontwerpen die de gebruikerservaring aanvullen en intuïtief in gebruik zijn.

Microsoft Teams

Doorbreek communicatiebarrières met Microsoft Teams en Lenovo

Zoom

Wereldwijd vertrouwen bedrijven op Zoom en Lenovo om communicatie en samenwerking te verbeteren,

Google Meet

Met kant-en-klare oplossingen van Lenovo en Google kunnen hybride werkplekken snel, efficiënt en gemakkelijk worden ingericht.

Hybride ecosysteem: Het oude normaal kwam niet meer terug

Onze manier van werken verandert ingrijpend. Waar we voorheen op zoek gingen naar oplossingen om thuis en op kantoor optimaal te kunnen werken, is inmiddels een optimalisatie in het gehele eco-systeem een noodzaak. We willen immers ook in de trein, op vakantie of vanaf Schiphol bereikbaar zijn. Dit zorgt voor veranderingen in waar je werkt, hoe je werkt, hoe je vergadert en welke uitrusting je hiervoor nodig hebt. Hoe zorg je er als IT afdeling voor dat hybride écht gaat werken?

Lees verder

ThinkSmart

Wil je aan de slag met Lenovo Smart Collaboration? Neem dan contact op met onze Workplace & Mobility specialist. Onze specialist kan je het beste adviseren over welke producten optimaal presteren in jouw organisatie. 

#

Meer weten?

Neem contact op met Jef Beekens, Business Unit Manager Workplace & Mobility