Barco Solutions

Werken wanneer, waar en hoe je dat wilt. Hybride werken betekent simpelweg dat we gedeeltelijk thuis, en deels op kantoor werken. De vorm die dit aanneemt, verschilt per organisatie en zelfs per werknemer. Door middel van hybride werken zijn werknemers in staat om flexibel te werken, vanuit meerdere locaties. Ze krijgen de ruimte en de vrijheid om hun werk binnen bepaalde grenzen naar eigen inzicht te doen. Samen met Barco zoeken we naar de best passende oplossing.

Voor nauwere samenwerking en een enerverende conferentie-ervaring hebben draadloze ClickShare-conferentiesystemen precies wat jouw bedrijf nodig heeft. Connectiviteit vormt de kern van het moderne zakendoen en met de draadloze vergadertechnologie van ClickShare kun je binnen enkele seconden verbinding maken met collega's.

Intuïtief samenwerken, probleemloos delen en sterke beveiliging zijn de kenmerken van ClickShare. Met de draadloze conferentiesystemen kun je overal en met elk apparaat 'jouw eigen vergadering starten', zodat je met een minimum aan gedoe verbinding kunt maken met collega's op afstand.

ghj

Clickshare Present

Geen kabels en vervelend gedoe voor gasten en bezoekers die hun scherm willen delen en aan het gesprek willen deelnemen. Geen problemen meer met het aansluiten van je laptop op het systeem in de vergaderruimte. Met ClickShare Present deel je moeiteloos jouw inhoud in elke vergaderruimte.  

Draadloos presenteren met ClickShare present maakt intuïtieve, gebruiksvriendelijke presentaties en samenwerking mogelijk in een vaste vergaderruimte of als stand-alone presentatiesysteem. Het is de ideale presentatietool voor uw Microsoft Teams Room of Zoom Room en zorgt voor een nauwe samenwerking van het hele team, zonder veiligheidsrisico's die een BYOM met zich kan meebrengen. 

BYOM

BYOM is een begrip wat je steeds vaker hoort in de zakelijke wereld en betekent simpelweg 'Bring Your Own Meeting'. 
Met BYOM kunnen jouw werknemers onafhankelijk van platform, VC hardware en device op een professionele manier werken. 
De clickshare oplossingen van Barco zorgen er voor dat jouw werknemers met hun eigen devices kunnen deelnemen aan meetings en meetingrooms.
 

Clickshare Conference

Verander elke ruimte in een hybride vergaderruimte. Maak echte 'Bring Your Own Meeting' (BYOM) mogelijk. Voer gesprekken vanaf je eigen laptop, gebruik het UC&C-platform van jouw voorkeur en maak draadloos verbinding met het scherm en de AV-randapparatuur van de vergaderruimte.

ClickShare Conference is draadloos verbonden met de apparatuur in je vergaderruimte. In minder dan 7 seconden ben je aan het vergaderen, werk je samen en koppel je je eigen toestel aan de conferencingtool.

Veel organisaties gingen totaal onvoorbereid in op de nieuwe ontwikkelingen rondom hybride werken. Trends die nog jaren nodig hadden om te ontwikkelen werden in twee keer knipperen de nieuwe realiteit. Iedereen thuis laten werken met een passende uitrusting op korte termijn? Dat werd een quick fix. Vliegensvlug moesten integraties van cloud producten zoals Teams, of de inrichting AV geïmplementeerd worden zodat we direct thuis of hybride konden werken. 

Het is dus tijd om kritisch te kijken naar de huidige manier van werken binnen je organisatie. Work Anywhere Anytime implementeren betekent een duurzame verandering. Daarom doe je er verstandig aan om hybride werken anno 2024 opnieuw onder de loep te nemen. 

Always On