Networking & Security

Ga voor een beheersbare en veilige IT-infrastructuur met slimme oplossingen die ervoor zorgen dat jij stap voor stap een waterdichte omgeving creëert.

Als organisatie kun je niet meer zonder Networking & Security. Een veilig en vlekkeloos werkend WiFi-netwerk is van groot belang. Voor het uitrollen van je netwerk heb je dan ook een goed design nodig. Wij zijn hiervoor de ideale sparringpartner. Het beveiligen van je netwerk hoort daar ook bij. Want jij bepaalt wie er op jouw netwerk komt. Hiervoor is het belangrijk dat je een beheersbare en veilige IT-infrastructuur opzet met netwerk solutions. Wij hebben een slimme security propositie waarmee je 99,9% veiligheid nastreeft. Zo bouwen we samen met jou een netwerk dat klaar is voor de toekomst.

Secure connections
Secure Connections

Is jouw infrastructuur op de juiste manier beveiligd?

Onvoldoende IT-security leidt tot uitval van cruciale IT-systemen, een onbereikbare website of het verlies van toegang tot je data. Je moet er niet aan denken, want het heeft grote gevolgen voor de continuïteit van je bedrijfsvoering én het imago van je bedrijf. Toch hebben te veel organisaties hun IT-security niet goed op orde. Want een goede netwerkbeveiliging is essentieel, maar tegelijkertijd nog nooit zo uitdagend geweest.

lees verder
Controlled Connections

Heb jij wel genoeg grip op de toegankelijkheid van je netwerk?

Jij weet precies wie er waar, wanneer en op welke manier verbonden is met je netwerk. Of toch niet? Dan is het tijd dat je de controle over je netwerk terugkrijgt. Zo bepaal jij zelf welke gebruikers met welke devices verbinding maken. Dat is wel zo veilig, en zorgt ervoor dat je het overzicht behoudt. Een behoorlijke uitdaging om dat als organisatie efficiënt en veilig in te richten.

lees verder
Growing Data
Data Growth

Hoe ga jij de groei van data te lijf?

Inzicht in jouw bedrijfsdata is van onschatbare waarde voor jouw organisatie. Maar hoe zorg je ervoor dat je de enorme groei van data bijhoudt? Het analyseren van deze data is knap lastig als je geen modern of flexibel datacenter hebt. Hoe staat jouw datacenter ervoor?

lees verder
Flexible connections
Flexible Connections

Hoe zorg je ervoor dat jouw netwerk met je meebeweegt?

Nieuwe technologische toepassingen vragen steeds meer van je IT-omgeving. Als moderne organisatie wil je innoveren en inspelen op veranderingen in de markt. Een snel en flexibel netwerk is dan je levensader. Want wie niet meebeweegt, wordt voorbij gelopen.

lees verder
Accessible Data
Data Availability

Is jouw IT-infrastructuur opgewassen tegen een security aanval?

Een gehackt datacenter: de angst van elke IT manager. Maar geen paniek, jouw infrastructuur is opgewassen tegen een security aanval. Toch? Dat zou je denken, maar in veel bedrijven wordt er niet goed genoeg nagedacht over een veilige back-up omgeving. Met verloren data, werknemers die niet kunnen werken én torenhoge kosten als gevolg. Zonde, want dit kan voorkomen worden. Bedrijven weten dat een goede back-up belangrijk is, maar lopen vaak tegen uitdagingen aan.

lees verder