#
Interview: Konstantin Ebert, EVP Bechtle AG

Wat drijft en motiveert de transformatie?

Onlangs organiseerden wij samen met onze zusterorganisatie Bechtle Nederland het event Bechtle NEXT 2023 met het thema ‘Transformatie’. En dat is precies wat er in deze interactieve talkshow behandeld wordt. In deel 1 gaan we in gesprek met Konstantin Ebert, Executive Vice President, Bechtle AG.

In de talkshow hebben we Konstantin een aantal vragen gesteld. Wat is zijn visie op transformatie? Bestaat er slechte transformatie en hoe herken je dit? En hoe haal je het maximale uit je transformatie terwijl er krapte heerst onder IT-medewerkers? De antwoorden op deze vragen en meer, kun je terugzien in het volledige interview.

“Transformatie gaat door en stopt nooit. Soms hebben we er invloed op, en soms niet. Het is een belangrijk onderdeel in ons leven. Het is overal. Transformatie is soms uitdagend, maar ik zie het als een kans.”

– Konstantin Ebert, Executive Vice President, Bechtle AG

Key takeaways:

  • Transformatie is een doorlopend proces waarbij uitdagingen als kansen worden benaderd.
  • Er ligt veel potentie in transformatie maar zonder een proactieve houding zet dit zich om in risico’s.
  • De verschuiving naar de cloud is een belangrijke marktverandering. Het behouden van een goede balans tussen een cloud- en een on-premise-oplossing is daarbij belangrijk.
  • Ken je eigen organisatie door-en-door, zodat je samen met een IT-partner succesvol aan de slag kunt met het (blijvend) transformeren van jouw organisatie.

Bekijk het volledige interview

 

Over Konstantin Ebert

Konstantin Ebert kent de IT-industrie door en door. Hij kwam in februari 2021 bij Bechtle werken vanuit een managementfunctie bij TeamViewer. Daarvoor werkte hij bij NetApp Deutschland, waar hij in de negen jaar dat hij daar werkte diverse internationale leidinggevende posities bekleedde. Tegenwoordig bekleedt Konstantin de rol van Executive Vice President van Bechtle AG. Op 1 januari 2024 zal Konstantin tevens toetreden tot de Executive Board van Bechtle AG als COO.

Meer inspiratie opdoen?

Wil je meer weten over dit onderwerp? Bekijk dan ook deze pagina’s:

#

Meer weten?

Neem contact op met René Nobelen, Strategy Advisor

Bechtle NEXT wordt georganiseerd in samenwerking tussen ARP en Bechtle, en wordt mede mogelijk gemaakt door: