#
Over ARP

Wie zijn we?

Je kunt bij ARP terecht voor IT oplossingen op het gebied van Workplace, AV, Print & Document Solutions, IT Infrastructure, IT Services en Device as a Service. Van advies tot hardware. Maar liefst 170 ARP’ers helpen jou bij het vinden van de best passende IT Solutions. Dit doen we vanuit twee verschillende locaties in Maastricht. Maar daar stoppen we niet.

Wij combineren de kracht en stabiliteit van ons Duitse moederbedrijf Bechtle AG met de persoonlijke ondersteuning en flexibiliteit van een lokale IT partner. Zo verzorgen we samen de beste IT oplossingen, door heel Europa.

Meer over onze IT Solutions

  ARP Nederland

overARP_teamARP.png

170 medewerkers

overARP_locaties.png

3 locaties in Maastricht

overARP_ontstaanARP.png

Bestaat sinds 5 juni 1992

  Bechtle A.G.

overARP_teamBechtle.png

+14.500 medewerkers

overARP_beursgenoteerd.png

Beursgenoteerd in Duitsland

overARP_dekkingEU.png

14 EU landen

overARP_missie.png

Missie

Wij hebben het beste voor met onze klanten. Met onze vooruitstrevende en duurzame IT oplossingen ontzorgen we jou zodat je meer tijd hebt voor je core business en je kunt focussen op de groei van je organisatie. Dat is onze missie.

Samen kiezen voor groei

ARP biedt zekerheid vanuit een internationale moederorganisatie Bechtle met een dynamische, lokale en informele werksfeer. Jij krijgt het vertrouwen om samen met collega’s aan resultaten te werken en invulling te geven aan jouw persoonlijke en zakelijke ambities.

Ambitieus

Met vizier op de toekomst geeft ARP collega’s de ruimte om zichzelf te blijven ontwikkelen en onze organisatie te laten groeien.

Vertrouwen

Collega’s krijgen en geven elkaar vertrouwen. Wij werken samen in een informele sfeer, waarbij collega’s betrokken zijn en elkaar helpen.

Verantwoordelijk

ARP voelt zich verantwoordelijk. Wij focussen ons op duurzame inzetbaarheid van collega’s en professionele relaties met klanten en partners.

Werken bij ARP

Bij ARP draait het om jou! Samen met je collega's steek je de handen uit de mouwen om onze grenzeloze ambities waar te maken. Want iedereen maakt met ARP de keuze voor groei; of het nou om persoonlijke of zakelijke groei gaat. Daarom is onze belofte Choose Growth. Kies jij voor groei bij ARP?

mr.ARP_job_flipped.png Bekijk onze vacatures

ARP webshop

Ben je nieuwsgierig naar ons ruime aanbod in IT hardware en software? Bezoek dan onze webshop. Hier vind je al onze producten, van notebooks & tablets tot randapparatuur & opslag.  

Naar de webshop

Neem contact met ons op

Ga gerust het gesprek met ons aan en neem contact met ons op via onderstaande button. We beantwoorden je vragen graag!