Wie zijn we?

Wij geven jou tijd voor je core business

ARP is voor jou dé partner op het gebied van IT-Solutions. Je kunt bij ons terecht voor oplossingen op het gebied van Anything as a Service, IT-Infrastructure en Digital Collaboration. Of je nou 100 of 1500 werkplekken hebt, met onze vooruitstrevende IT-oplossingen zorgen wij ervoor dat jij meer tijd hebt voor je core business en je kunt focussen op de groei van je organisatie. Dát is onze missie.

Dankzij ons Duitse moederbedrijf Bechtle AG combineren wij de kracht en stabiliteit van een groot internationaal concern met de persoonlijke ondersteuning en flexibiliteit van een lokale dienstverlener. ARP maakt dan ook deel uit van een gedecentraliseerd, maar nauw verbonden netwerk. De visie van moederbedrijf Bechtle is ‘Care for people, passion for IT’. Dat zie je vanzelfsprekend ook terug bij ARP.

Choose Growth

Onze internationale organisatie is in transitie van traditionele product reseller naar Trusted IT advisor. Bij ARP is inmiddels de fase van groei en versnelling aangebroken. Dat zien we terug in alle facetten van ons bedrijf en geldt voor al onze stakeholders. Iedereen maakt met ARP de keuze voor groei; of het nou om persoonlijke of zakelijke groei gaat. Daarom is onze belofte Choose Growth. Dat zie je ook terug in de manier waarop we werken. Maar wat betekent dat concreet?

Om onze belofte Choose Growth kracht bij te zetten, hebben we een aantal waarden opgesteld die als leidraad dienen voor wat je van ons mag verwachten:

Intelligentie
We zijn nieuwsgierig en resultaatgericht. Door dit te combineren met onze brede kennis en jarenlange ervaring krijg je van ons altijd het beste advies op maat.

 

Initiatief
We bouwen actief duurzame relaties met onze klanten op. We luisteren en werken constructief samen.

Integriteit
Authenticiteit en betrouwbaarheid staat bij ons voorop. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen.

 

Energie
We zijn ondernemend, inspirerend en uitdagend. We maken ruimte om samen te vernieuwen en te creëren.

ARP en onze partners: 1+1 = 3

Om onze klanten te kunnen voorzien van de beste IT-oplossingen en de laatste ontwikkelingen in de markt toe te kunnen passen, beschikken wij over een partnernetwerk waar we op kunnen bouwen. Hoe diepgeworteld deze samenwerkingen zijn, uit zich in de vaak hoogst mogelijke partner statussen die we als ARP hebben. Wij geloven als partners in elkaar, in onze ontwikkeling en bovenal in het feit dat onze samenwerkingen tot de allerbeste IT-oplossingen leiden voor onze klanten.

Alleen de beste medewerkers

Deze intensieve partnerships betekenen ook dat we onze medewerkers continu trainen en we wereldwijd kennis uitwisselen. Al onze medewerkers zijn hierdoor stuk voor stuk uitermate gespecialiseerd in het adviseren en implementeren van IT-oplossingen. Zij helpen onze klanten met het navigeren tussen de verschillende leveranciers en de relevante IT-trends, zodat ze altijd op de hoogte zijn van de ontwikkelingen en oplossingen in de markt van morgen.

ARP Vendoren

Neem contact met ons op

Ga gerust het gesprek met ons aan en neem contact met ons op via onderstaand formulier. We beantwoorden je vragen graag!

Vul vrijblijvend het contactformulier in