#
Vacature

HR Business Partner

HR Business Partner

Als HR Business Partner draag jij bij aan het werkgeluk van onze collega’s en stel je hen in staat om te groeien en optimaal te presteren. Jij maakt graag de vertaalslag van strategie naar HR beleid en houdt hierbij de praktijk in het oog. Met jouw ervaring en expertise draag jij bij aan de verdere groei van ARP op het gebied van People & Culture.

In deze veelzijdige rol, ziet geen dag er hetzelfde uit. Zo implementeer je nieuw beleid en tools en geef je advies aan leidinggevenden. Daarnaast bied je verzuimbegeleiding en een luisterend oor aan collega’s. Vanuit het team People & Culture ben jij een verbindende factor binnen ARP en zet jij je elke dag in om de werknemerservaring van onze collega’s te verbeteren!

Jouw job

 • Je acteert als strategische partner voor het Leadership Team (LT) en draagt bij aan de ontwikkeling en implementatie van HR-strategieën. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor (de uitrol van) operationele activiteiten vanuit je HR expertise.

 • Je geeft waardevol advies aan leidinggevenden en collega’s. Je werkt nauw samen met de verschillende afdelingen binnen de organisatie om processen te ondersteunen, beleid te implementeren en de algehele werknemerservaring te verbeteren.

 • Jij begeleidt verzuimcases en ontwikkelt en begeleidt initiatieven gericht op preventief verzuim. Hiermee draag je bij aan het welzijn van onze collega’s. 

 • Je kunt aan de slag met verschillende HR projecten. Denk aan thema’s als  Strategische Personeelsplanning, Beloningsbeleid of Duurzame Inzetbaarheid. Dit doe je niet alleen, maar hiervoor werk je samen met andere HR collega’s van Bechtle Groep in Nederland.

 • Jij adviseert leidinggevenden over talentontwikkeling, performance management en teamdynamiek.

 • Je hebt zicht op de HR-kengetallen en rapporteert aan het management over trends en ontwikkelingen.

icon_man_checklist_ARP_white.png

Jouw profiel

 • Je beschikt minimaal over een hbo werk- en denkniveau.
   
 • Je hebt minimaal vijf jaar ervaring in een vergelijkbare rol.
   
 • Je bent 32-40 uur per week beschikbaar.
   
 • Je hebt ruime ervaring met verzuimbegeleiding en kennis van actuele wet- en regelgeving.
   
 • Je beschikt over expertise op het gebied van leiderschapsontwikkeling, personeelsplanning, talent- en organisatieontwikkeling.
   
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en het vermogen om te schakelen tussen verschillende niveaus binnen de organisatie. Wat jou kenmerkt is dat je sterk bent in het bouwen van relaties.
   
 • Je hebt een ondernemende persoonlijkheid die graag een kritische blik op HR processen werpt en de uitvoering hiervan.

Ons aanbod

 • Hybride werken. Bij ARP werk je 'hybride' op een van onze twee locaties of vanuit huis. Flexibele werkuren zijn mogelijk en we helpen je graag je thuiswerkplek in te richten. Als extra voordeel ontvang je voor elke dag dat je thuis werkt een netto thuiswerkvergoeding.
   
 • Reisvergoeding. ARP vergoedt jouw reiskilometers tot een vastgesteld limiet tegen een tarief van 23 cent per kilometer. Op onze locaties is voldoende gratis parkeergelegenheid beschikbaar. Reis je liever met het OV, dan worden jouw kosten maar liefst 100% vergoed. En voor de sportievelingen bieden we een fietsplan aan.
   
 • Ontwikkeling. Bij ARP staat jouw ontwikkeling centraal. Samen kijken we naar jouw persoonlijke en professionele behoeften en ambities, en bieden we jou de mogelijkheid om gerichte cursussen en trainingen te volgen.
   
 • Gezondheid. We hechten veel waarde aan jouw gezondheid. Daarom biedt ARP een vitaliteitsprogramma aan, waaronder boxercise, voedzame soepen, korting op sportscholen, stoelmassages en vers fruit.
 • Cultuur. Je werkt bij ARP in een informele en open cultuur waar vertrouwen centraal staat. Samen met je collega’s zorg je voor een leuke werksfeer, ondersteund door gezellige borrels en activiteiten van de personeelsvereniging.
   
 • Bij ARP telt iedereen. We maken ons sterk voor een inclusieve werkomgeving waarin ieders talent tot zijn recht komt. Zo boeken we samen de beste resultaten.
   
 • Kies je device. Je krijgt bij ons de vrijheid om je device te kiezen. Of je nu de voorkeur geeft aan Apple of Windows, bij ARP werk je met het merk dat het beste bij jou past.
   
 • Exclusieve voordelen. We waarderen oprecht wat je voor ons doet. Daarom hebben we een Benefit Shop waar je exclusieve kortingen op diverse merken en producten krijgt. Geniet van extra voordelen, gewoon omdat jij een ARP’er bent.

Kies jij ook voor een carrière bij ARP?

Klik op onderstaande button en solliciteer direct!

*Let op: deze vacature linkt door naar de website van onze moederorganisatie Bechtle.

Choose Growth.

ARP is dé partner op het gebied van IT Solutions. Klanten kunnen bij ons terecht voor oplossingen op het gebied van IT Infrastructure, Device as a Service of hybride werken. Of het nou gaat om 100 of 1500 werkplekken, met onze vooruitstrevende IT oplossingen zorgen wij voor meer focus op de groei van organisaties. 

Bij ARP draait het om jou! Samen met je collega's steek je de handen uit de mouwen om onze ambities waar te maken. Want iedereen maakt met ARP de keuze voor groei; voor persoonlijke én zakelijke groei. Daarom is onze belofte Choose Growth. Wanneer begin jij?