Secure Connections

Is jouw infrastructuur op de juiste manier beveiligd?

Onvoldoende IT-security leidt tot uitval van cruciale IT-systemen, een onbereikbare website of het verlies van toegang tot je data. Je moet er niet aan denken, want het heeft grote gevolgen voor de continuïteit van je bedrijfsvoering én het imago van je bedrijf. Toch hebben te veel organisaties hun IT-security niet goed op orde. Want een goede netwerkbeveiliging is essentieel, maar tegelijkertijd nog nooit zo uitdagend geweest.
Networking & Security

Het resultaat? Kwetsbare netwerken met talloze datalekken en onnodige kosten. Zorg ervoor dat je met je IT-security een barrière creëert tussen externe netwerken en jouw vertrouwde interne netwerk met een Next Generation Firewall. Hiermee behoud je op een eenvoudige manier de controle over jouw netwerkverkeer, dat je centraal beheert. Of dat nu fysiek, virtueel of in de cloud is. Kwetsbaarheden kunnen op verschillende gebieden voorkomen met de juiste IT-security. Denk aan devices, gegevens, applicaties, gebruikers en locaties die downtime voor kunnen veroorzaken. Want een paar minuten downtime kan al een wijdverbreide verstoring en enorme schade veroorzaken.

Dit voorkom je met een beheersbare en veilige IT-infrastructuur. Slimme oplossingen zoals High Availability UTM, Network Access Control, en Endpoint Protection zorgen ervoor dat jij stap voor stap een waterdichte IT-securuty creëert. Zo bouw jij een veilig netwerk dat klaar is voor de toekomst.

Weet jij hoe jouw IT-security omgeving ervoor staat? Lees in ons blog hoe je jouw IT-infrastructuur optimaal beveiligt.