Flexible Connections

Hoe zorg je ervoor dat jouw netwerk met je meebeweegt?

Nieuwe technologische toepassingen vragen steeds meer van je IT-omgeving. Als moderne organisatie wil je innoveren en inspelen op veranderingen in de markt. Een snel en flexibel netwerk is dan je levensader. Want wie niet meebeweegt, wordt voorbij gelopen.
Networking & Security

Focus daarom op schaalbaarheid en vraag jezelf af welke netwerkarchitectuur het beste bij jouw organisatie past. Hoeveel mobiele devices gebruikt jouw organisatie? Welke bedrijfsprocessen verlopen via WiFi? Hoeveel locaties heb je? Allemaal zaken waar je rekening mee moet houden. Kies voor een oplossing die in kan spelen op jouw behoeften. Dan is je netwerk net zo toekomstbestendig als jij.

Gebruikers die bijvoorbeeld vanuit thuis werken, maken doorgaans via een VPN verbinding met het netwerk van je organisatie. De gegevens die uitgewisseld worden tussen de twee punten zijn gecodeerd, en de gebruiker moet zich verifiëren om communicatie tussen zijn device en het netwerk mogelijk te maken. Met SD-WAN kun je bijvoorbeeld snel VPN’s maken en al je locaties beschermen met een Next Generation Firewall-oplossing.

Welke netwerkarchitectuur past bij jou? Lees ons blog over SD-WAN of ons blog over het verschil tussen 5G en WiFi 6.