Smart Workspace

Hoe draagt een intelligente werkomgeving bij aan een optimaal bedrijfsproces?

Jouw werkomgeving bij laten dragen aan je bedrijfsproces? Dat kan met Activitity Based Working. Een typisch kantoor van 10 jaar geleden is niet meer te vergelijken met dat van 2020. Onze werkwijzen veranderen, maar ook onze behoeften. Slimmer werken is dus een must. Want onderschat het niet: van een werkomgeving hangt veel af.

Hoe vaak wordt er vergaderd in jouw organisatie? Hoeveel werknemers werken bijvoorbeeld op kantoor of vanuit andere locaties? Welke werkplekoplossing het beste past bij jouw bedrijf, hangt af van verschillende factoren. Met tools zoals BeaconsRoombooking en Floorplanning krijg jij steeds meer inzicht in jouw organisatie. Zo creëer je een Activity Based werkomgeving  (ABW) waarin jouw werknemers zo optimaal mogelijk kunnen werken. 

Met ABW biedt je medewerkers de mogelijkheid om hun werkzaamheden beter te organiseren, zodat ze fijn en productief kunnen werken, op een manier die bij hen past. Met een slimme werkomgeving zoals ABW doet locatie er niet langer toe. Je richt de omgeving zo in dat die zich aanpast aan de activiteit die je uitvoert. Een modern kantoor met Activity Based Working ondersteunt ieders werkzaamheden dus zo optimaal mogelijk. De ruimtes zijn voor iedereen toegankelijk en medewerkers ervaren zelf meer vrijheid. Ze bepalen zelf hoe, waar én wanneer ze werken. Daarnaast zijn de voorzieningen op kantoor volledig geïntegreerd met de wensen voor mobiele gebruikers. Dit maakt slimmer werken op afstand ook nog eens veel eenvoudiger.

Hoe intelligent is jouw werkomgeving? Lees hoe je overal efficiënt werkt in ons blog over Activity Based Working.