Smart Workspace

Hoe draagt een intelligente werkomgeving bij aan een optimaal bedrijfsproces?

Jouw werkomgeving bij laten dragen aan je bedrijfsproces? Dat kan met Smart Workspace. Een typisch kantoor van 10 jaar geleden is niet meer te vergelijken met dat van 2020. Onze werkwijzen veranderen, maar ook onze behoeften. Slimmer werken is dus een must. Want onderschat het niet: van een werkomgeving hangt veel af.

Werken jouw werknemers al in een Smart Workspace? Hoeveel werknemers werken bijvoorbeeld op kantoor of vanuit andere locaties? Hoe vaak wordt er vergaderd in jouw organisatie?  Welke werkplekoplossing het beste past bij jouw bedrijf, hangt af van verschillende factoren. Aan de hand van een analyse van jouw organisatie bepaal jij welke tools nu het beste werken voor jou. Zo krijg je met tools zoals BeaconsRoombooking en Floorplanning steeds meer inzicht in jouw organisatie. Zo creëer je Activity Based Working (ABW) waarin jouw werknemers zo optimaal mogelijk kunnen werken. 

De voordelen van ABW zijn groot. Zo bied je medewerkers de mogelijkheid om hun werkzaamheden beter én efficiënter te organiseren. Op die manier kunnen ze fijn en productief werken, op een manier die echt bij hen past. Zo doet de locatie er niet langer toe met een Smart Workspace. Met een slimme werkomgeving richt je de omgeving zo in dat die zich aanpast aan de activiteit die je uitvoert. Een modern kantoor met Activity Based Working ondersteunt ieders werkzaamheden dus zo optimaal mogelijk. De ruimtes zijn voor iedereen toegankelijk en medewerkers ervaren zelf meer vrijheid. Ze bepalen zelf hoe, waar én wanneer ze werken. Daarnaast zijn de voorzieningen op kantoor volledig geïntegreerd met de wensen voor mobiele gebruikers. Dit maakt slimmer werken op afstand ook nog eens veel eenvoudiger. Dát is een Smart Workspace.

Hoe intelligent is jouw werkomgeving? Lees hoe je overal efficiënt werkt in ons blog over Activity Based Working.