#
Nieuws

Gewonnen aanbesteding Treant Zorggroep

18-10-2022, Maastricht

Afgelopen maand heeft ARP Nederland de aanbesteding van de Treant Zorggroep gewonnen. De Treant Zorggroep heeft drie ziekenhuislocaties in Emmen, Hoogeveen, Stadskanaal. Samen met 6.000 medewerkers dragen zij verantwoordelijkheid voor 17 centra voor verpleeg- en ouderenzorg in Drenthe en Zuidoost-Groningen.

In de continuïteit van hun dienstverlening speelt ICT een grote rol. Alle systemen en apparatuur die Treant Zorggroep gebruikt moet 24 uur per dag en 7 dagen per week operationeel zijn. De overeenkomst met de bestaande leverancier liep ten einde, waardoor er een nieuwe leverancier geselecteerde diende te worden.
 
Zodoende werd er een aanbesteding uitgezet in de markt en konden meerdere partijen zich inschrijven. Treant kon aan de slag met het selecteren van de leverancier die het beste voldeed aan alle wensen en eisen, tegen marktconforme prijzen. Twee belangrijke voorwaarden die de zorggroep stelde waren het behoud van bestaande HP-apparatuur én een minimale impact op de dagelijkse processen in de interne- en primaire zorgorganisatie.

Uiteindelijk kwam ARP als winnaar uit bus, vanwege:

  • De scan- en OCR oplossing van Ephesoft, software en service gerelateerd
  • Het bewezen track-record bij vergelijkbare organisaties
  • Het aanbod met de beste prijs-kwaliteit verhouding

Met deze aanbesteding mag ARP Nederland aan de slag bij Treant met:

  • De uitvoering van servicedienstverlening en onderhoud van de decentrale HP-afdrukapparatuur, inclusief automatische supplies bevoorrading
  • Het leveren van diverse aanverwante softwareoplossingen voor o.a. Follow Me, scannen naar ERP, EPD, HR- en Asset Management Systeem
  • De overname huidige apparatuur (ruim 550 machines) op basis van een sale & lease-back constructie

ARP en Treant zijn een meerjarige overeenkomst met elkaar aangegaan. 
Wij kijken uit naar de samenwerking!

Vorige
Inzicht in pakketstatus & locatie met ons nieuwe GPS label
Volgende
Een interview met Dutch IT - Onze transitie naar trusted IT advisor