Veeam

Snelle en veilige cloud back-up en replication


Maak fysieke en virtuele back-ups offsite en repliceer VM’s (virtual machines) offsite zonder de kosten en complexiteit die de bouw en het beheer van een offsite infrastructuur met zich meebrengen.

Veeam Cloud Connect biedt een volledig geïntegreerde, snelle en veilige manier om back-ups te maken en te repliceren naar de cloudrepository.

Verstuur uw back-ups of replicataken naar de cloud: cloud-based disaster recovery en offsite back-up was nog nooit zo eenvoudig.

Gehoste offsite back-ups

Kopieer uw fysieke en virtuele back-ups offsite via een veilige SSL-verbinding offsite naar een hosted cloudrepository zonder dat hiervoor een extra Veeam-licentie nodig is.

afbeelding_gehoste offsite back-ups_veeam.jpg
afbeelding_Volledig inzicht en controle_veeam.jpg

Volledig inzicht en controle

Toegang tot en herstel van gegevens in gehoste back-uprepository’s rechtstreeks vanuit de back-upconsole, volg cloudrepositoryverbruik en ontvang herinneringen voor vernieuwde gehoste opslag.

End-to-end encryptie

U kunt gerust zijn dat alle gegevens aan de bron (voordat ze uw netwerkperimeter verlaten), tijdens het verplaatsen en bij opslag worden versleuteld zonder dat dit van invloed is op de gegevensreductieverhoudingen van ingebouwde compressie en WAN-acceleratie.

afbeelding_End-to-end encryptie_veeam.jpg
afbeelding_VMware vCloud Director-ondersteuning_veeam.jpg

VMware vCloud Director-ondersteuning

NIEUWE ondersteuning voor VMware Cloud Director, het toonaangevende platform dat cloudproviders gebruiken om veilige, efficiënte en flexibele cloudresources te bieden.

Snelle en flexibele failover

Volledige site failover naar een externe DR-locatie vanaf elke locatie met slechts enkele klikken via een veilige webportal, en gedeeltelijke site failover om onmiddellijk over te schakelen naar alleen geselecteerde VM-replica’s.

afbeelding_VMware vCloud Director-ondersteuning_veeam.jpg
afbeelding_geen extra licenties vereist_veeam.jpg

Geen extra licenties vereist

Veeam Cloud Connect is opgenomen in Veeam Availability Suite™, Veeam Backup & Replication™, Veeam Backup Essentials™ en Veeam Agent voor Microsoft Windows zonder dat dit extra kosten met zich meebrengt.

De 3-2-1-regel in acht nemen bij back-up naar de cloud.

Volgens de 3-2-1-regel moet u drie kopieën van uw gegevens bewaren op twee typen opslag, waarbij één kopie offsite wordt bewaard.
Maar back-ups offsite opslaan kan lastig zijn vanwege beperkte bandbreedte, een explosieve toename van gegevens en een gebrek aan de nodige resources voor bouw of onderhoud van een echte offsite back-uprepository.

Met Veeam Cloud Connect kunt u zich aan de 3-2-1-regel houden zonder dat u veel geld en resources kwijt bent aan een tweede locatie of extra bandbreedte. Gebruik gewoon de cloudback-uprepositoryservices van een Veeam Cloud & serviceprovider-partner en profiteer van Veeam’s ingebouwde WAN-technologie en zoveel meer.

DRaaS als onderdeel van een uitgebreide beschikbaarheids­strategie

Disaster Recovery-as-a-Service (DRaaS) wordt normaal gesproken geïmplementeerd in aanvulling op, of los van, een totale beschikbaarheidsstrategie. Hierdoor wordt de aandacht van IT afgeleid van de huidige inspanningen en datacenterinvesteringen en wordt het beheer complexer zodat u niet altijd zeker weet of u alles kunt herstellen als er echt iets misgaat.

Dankzij Veeam® wordt DRaaS een onderdeel van de totale strategie voor Hyper‑Availability, waardoor virtualisatie- en opslaginvesteringen in uw datacenter optimaal worden benut en uitgebreid naar de hybride cloud. Betaalbare en efficiënte image-based VM-replicatie biedt echte cloud-based disaster recovery voor ALLE applicaties (RTPO’s < 15 minuten) via de beste en meest vertrouwde DRaaS-providers ter wereld. Kies gewoon de provider die het beste aan uw behoeften tegemoet komt!

Is jouw IT Infrastructuur opgewassen tegen een security aanval?


Een gehackt datacenter: de angst van elke IT manager. Maar geen paniek, jouw infrastructuur is opgewassen tegen een security aanval. Toch? Dat zou je denken, maar in veel bedrijven wordt er niet goed genoeg nagedacht over een veilige back-up omgeving.

De voordelen van een goed disaster recovery plan:

Lees ons blog
#

Meer weten?

Neem contact op met Mark Jongen, Solution Specialist Datacenter.