Pure Storage Flasharray X

Van instapniveau tot enterprise, versnel bedrijfsresultaten met de pionier en leider op het gebied van flash-opslag, FlashArray//X. Versnel Tier 0- en Tier 1-block-en-file applicaties - al jouw bedrijfskritische workloads.

Evergreen abonnement

Pure Storage® Evergreen™ Storage-abonnementen bieden continue verbeteringen en innovaties om jouw opslag modern en wendbaar te houden. Het wordt alleen maar beter, zonder downtime. Van het aanschaffen tot het beheren en upgraden van opslag: Evergreen-abonnementen bieden waarde en gemoedsrust.

afbeelding_pure storage flasharrayx_Eenvoud in alles met een multicloud.jpg

Eenvoud in alles met een multicloud

Een multicloud abstraheert de complexiteit van het beheer van meerdere cloudservices van verschillende cloudproviders van hetzelfde type (d.w.z. openbaar of privé), door ze samen te voegen tot één uniform gegevensvlak. Een multicloud-strategie kan helpen de juiste tools en technologieën te selecteren die nodig zijn om die cloudresources te consolideren in één samenhangende interface voor het beheer van je cloudinfrastructuur.

Datareductie

Pure Storage® Purity Reduce levert de meest gedetailleerde en complete gegevensreductieverhoudingen in de flashopslag-industrie. Purity Reduce gebruikt vijf verschillende datareductietechnologieën om ruimte te besparen in zijn all-flash-arrays.

Patroonverwijdering

Purity Reduce identificeert en verwijdert herhalende binaire patronen om het volume aan gegevens te verminderen, die door de ontdubbelingsscanner en compressie-engine moeten worden verwerkt.

Uitgelijnde variabele ontdubbeling

Een hoogwaardig inline-ontdubbelingsproces met een variabel blokgroottebereik van 4-32 KB zorgt dat alleen unieke gegevensblokken op flash worden opgeslagen.

Inline-compressie

Purity Reduce maakt gebruik van een alleen-append-schrijflay-out en variabele adressering om de verspilde ruimte te verwijderen die vaste-blokarchitecturen introduceren.

Diepe reductie

Inline compressie wordt gevolgd door zwaardere compressie-algoritmen na het proces om nog meer ruimte te besparen.

Kopieervermindering

Kopieën gemaakt op FlashArray ™ gebruiken alleen metagegevens. Purity biedt direct vooraf gededupliceerde kopieën van gegevens voor xCopy-opdrachten, snapshots, replicatie en klonen. 

Leider in Gartner Quadrant Solid State Arrays

Het Magic Quadrant for Primary Storage Arrays omvat leveranciers die speciale producten of productlijnen aanbieden voor solid-state arrays (SSA’s) of hybride opslagarrays, of beide. Hybride opslagarrays omvatten zowel solid-state drive (SSD) als harde schijf (HDD) configuraties.

Het belangrijkste doel van een primaire opslagarray is het ondersteunen van responstijd en IOPS-gevoelige (IOPS) -gevoelige workloads voor gestructureerde gegevens. Typische use-cases zijn onder meer bedrijfskritische workloads zoals IBM Db2, Microsoft SQL, Microsoft Exchange en SharePoint, Oracle-databases en -applicaties, SAP HANA en intern ontwikkelde transactionele applicaties.

PowerStore die AppsON gebruiken, kunnen native VMware vSphere-gebaseerde virtuele machines op de opslagarray inzetten. Hierdoor wordt de IT-infrastructuur mogelijk vereenvoudigd en blijven er kosten bespaard.

Lees hier het rapport
afbeelding_pure storage flasharrayx_Leider in Gartner Quadrant Solid State Arrays.jpg
afbeelding_pure storage flasharrayx_Performance.jpg

Performance

Verbeter de prestaties van bedrijfskritische apps zoals SAP, HANA, Microsoft SQL Server en Oracle met DirectMemory™ -modules, die gebouwd zijn met Intel Optane SSD’s. Sluit ze aan en zie hoe de latentie tot 50% daalt, zonder configuratie of afstemming.

Non Disruptive, nooit meer downtime

Pure Storage® all-flash arrays passen niet alleen bij de veerkracht van legacy Tier 1-arrays, maar leggen de lat tevens hoger door 100% prestatiebeschikbaarheid tijdens onderhoudswerkzaamheden te garanderen. Software-upgrades, capaciteitsuitbreiding en controllerupgrades (inclusief next-gen controllerupgrades) worden allemaal niet-storend uitgevoerd. Er is geen downtime of datamigratie vereist.

Pure is de eerste leverancier die een all-flash opslagarray ontwerpt om werkelijk niet-verstorende upgrades te realiseren die de beschikbaarheid behouden, zonder datamigraties of verslechtering van de prestaties. Het overnamesysteem neemt alle operationele verantwoordelijkheden van het opslagsysteem over, totdat de upgrade is voltooid en de gegevens terug naar het geüpgradede systeem kunnen worden gemigreerd.

Flat & Flair supportupgrades

Het Flat & Fair-onderhoud maakt de verlenging van je abonnement voorspelbaar en garandeert dat het basistarief niet zal stijgen. Alle arraycomponenten hebben een levenslange garantie, dus je hoeft je geen zorgen te maken dat je in de toekomst geen vervanging krijgt. Je systeem wordt proactief veilig bewaakt door een bekroond systeem.

afbeelding_pure storage flasharrayx_Flat & Flair supportupgrades.jpg

Een datacenter klaar voor de toekomst

Is jouw organisatie toe aan vernieuwing of uitbreiding van de IT infrastructuur? Dan zit je als IT manager ongetwijfeld met vele vragen. Het is van cruciaal belang om hier op een juiste manier mee om te gaan.

In dit ARP e-book krijg je antwoord op veel van jouw vragen. 

Download ons e-book
#

Meer weten?

Neem contact op met Mark Jongen, Solution Specialist Datacenter.