Logitech

Jouw medewerkers werken overal. Maak kennis met de oplossingen van Logitech via ARP. De tools zijn geoptimaliseerd voor het vergroten van jouw IT-succes.

Jouw medewerkers werken overal. Daarom heb je tools nodig die geschikt zijn voor verschillende medewerkers, maar ook verschillende ruimtes en doelen. Maak kennis met de oplossingen van Logitech via ARP. De tools zijn geoptimaliseerd voor het vergroten van jouw IT-succes.

De intelligente randapparaten en oplossingen voor videoconferencing zijn ontworpen voor al jouw werkruimtes en zijn eenvoudig te implementeren. Logitech biedt tal van oplossingen om beter te werken, te werken op afstand, samen te werken en voor een gezondere, ergonomische werkomgeving.

Op zoek naar slimme en betaalbare oplossingen voor het hybride werken? Met de oplossingen van Logitech creëer je het ideale thuiskantoor en ervaar je de kracht van video tijdens het samenwerken met je collega’s.

Waarom Logitech?

Logitech is een Zwitsers bedrijf dat in 1981 werd opgericht. Logitech richt zich op innovatie en kwaliteit en ontwerpt producten die een plaats verwerven in het dagelijks leven van mensen. Al snel bereidde Logitech uit naar Silicon Valley. Vandaag de dag verkoopt onze partner producten in vrijwel elk land ter wereld, voor zowel de zakelijke- als de privémarkt.

ARP en Logitech hebben al jaren een sterke relatie. Ben je op zoek naar ergonomisch verantwoorde thuiswerkplekken? Of wil je jouw medewerkers die altijd onderweg zijn faciliteren? Wij adviseren je graag over welke Logitech oplossingen het beste bij jouw organisatie en verschillende collega’s passen.

Neem contact op

Maak kennis met de oplossingen van Logitech

Gezonder werken

We werken digitaler dan ooit. Dit zorgt helaas ook voor heel wat lichamelijke ongemakken zoals spierspanning en blessures. Lang in een slechte houding achter een bureau zitten verlaagt de algemene productiviteit. Het is belangrijk dat je investeert in digitaal welzijn. Ontdek hoe ARP en Logitech ervoor zorgen dat jouw medewerkers in een betere houding werken en meer comfort ervaren tijdens hun dagelijkse werkzaamheden.

Slimmer werken

Digitaal werken betekent dat je andere tools nodig hebt dan enkele jaren geleden. Meer schermen en meer devices zorgen voor meer complexiteit op het gebied van connectivity en het optimaliseren van jouw werkplekken. De oplossingen van Logitech lossen deze uitdagingen op. Via ARP kun je gebruikmaken van het aanbod van draadloze, nauwkeurige tools die ontworpen zijn om de prestaties van je medewerkers te vergroten.

Samenwerken

Je kunt als organisatie niet meer om goede samenwerkingsoplossingen heen. Van grote vergaderruimten op kantoor, tot flexplekken tot de keukentafel: via videoconferencing blijven je medewerkers in contact met elkaar en werken ze productief samen. Logitech biedt oplossingen die compatibel zijn met alle alle toonaangevende videoconferencing platforms.

De mobiele werkplek

Elke medewerker en werkplek is anders. Stem ze af op de unieke behoeften van je collega’s. Logitech heeft voor elk type medewerker een geschikte werkplek. Van krachtige desktopset-ups tot thuiskantoren tot lichte, mobiele oplossingen. Bij ARP adviseren we je graag en kijken we met je mee naar hoe jij de mobiele werkplek in jouw organisatie kunt faciliteren.

Logitech Rallybar

Lees meer

Logitech Scribe

Lees meer

Logitech Bolt

Lees meer
#

Meer weten?

Neem contact op met Anouk Offermanns, Consultant Workplace & Mobility.