Jamf

Jamf is de enige schaalbare Apple Enterprise Management-oplossing die de volledige levenscyclus van Apple in een bedrijf automatiseert, zonder daarbij de ervaring van de eindgebruiker negatief te beïnvloeden en zonder dat IT fysiek bij het device hoeft te zijn. Vanaf het moment dat een Apple device voor het eerst wordt gestart tot de dag dat het wordt vervangen, verbetert Jamf de totale zakelijke Apple-ervaring voor IT en voor eindgebruikers. Jamf’s missie is om organisaties succesvol te laten zijn met Apple.

Maximaliseer de gebruikersproductiviteit met krachtige workflows voor Mac, iPad en iPhone

Steeds meer organisaties willen Apple apparaten implementeren. De behoefte aan een Apple Enterprise Management-oplossing was dan ook nog nooit zo groot.

Organisaties moeten er bij elk Apple apparaat voor zorgen dat de technologie naadloos wordt geïntegreerd in de zakelijke initiatieven en dat elke medewerker een uitzonderlijke ervaring beleeft. Door de kloof te overbruggen tussen wat Apple aanbiedt en wat jouw organisatie nodig heeft, voorziet Apple Enterprise Management jouw IT-afdeling van een complete set tools om gebruikers de beste gebruikerservaring te geven.

Jamf’s Apple Enterprise Management platform is de enige schaalbare oplossing die de hele Apple lifecycle van je organisiatie automatiseert, inclusief implementatie van apparatuur, beheer en beveiliging, terwijl de Apple gebruikerservaring wordt geoptimaliseerd. Zo hoeven je IT-medewerkers de apparaten niet meer in handen te hebben gehad.

Jamf Pro maakt het mogelijk om de volledige Apple-ervaring naar bedrijven en scholen te brengen. Jamf Pro is ontworpen om organisaties in staat te stellen zelfvoorzienend te zijn en heeft de juiste oplossing om de controle over de Apple-vloot te behouden en gebruikers tevreden te stellen.

Waarom Jamf Pro?

Implementatie

Configureer de perfecte Mac, iPad, iPhone of Apple TV voor je gebruikers. Ga voor een volledig automatische of een handmatige aanpak. Welke aanpak je ook kiest, je kunt apparaten moeiteloos inschrijven en implementeren.

Apparaatbeheer

Doorlopend beheer behoort tot de dagelijkse taken van IT. Ga verder dan configuratieprofielen en gebruik beleidsregels en scripts om apparaten zo aan te passen dat gebruikers een optimale ervaring krijgen.

Appbeheer

Koop apps in het groot in en maak ze automatisch of via een zelfservicecatalogus beschikbaar. Geef gebruikers de mogelijkheid om zelf apps te installeren, software bij te werken en hun eigen apparaat te onderhouden.

Beveiliging

Beveilig je Apple apparaten door gebruik te maken van native beveiligingsfuncties. Beheer apparaatinstellingen en -configuraties, geef schadelijke software geen kans en pas patches op al je Apple apparaten toe zonder gebruikersinteractie.

Met Jamf Connect kan een gebruiker de Mac uit de doos halen, aanzetten en bij alle zakelijke applicaties door slechts eenmalig in te loggen met zijn/haar cloud-identiteitsgegevens.

Waarom Jamf Connect?

Account aanmaken

Maak veilige accounts aan waarmee gebruikers onmiddellijk aan de slag gaan met één cloud-identiteit op basis van hun Okta, Microsoft Azure, Google Cloud, IBM Cloud, PingFederate of OneLogin-inloggegevens. De mogelijkheid om het device en applicaties van eerste configuratie tot aan dagelijks gebruik te openen, biedt een betere en veiligere zero-touch implementatie-ervaring.

Moderne verificatie

Werknemers die zakelijke informatie en middelen vanaf elke mogelijke locatie gebruiken, kunnen gevoelige gegevens in de verkeerde handen doen vallen. Met multifactorverificatie kunnen beheerders er gerust op zijn dat het de juiste persoon op het juiste device is.

Mac Wachtwoord Synchronisatie

Synchroniseer Mac-wachtwoorden over alle devices en applicaties zodat je productief kan blijven werken met slechts één set cloud-identiteitsgegevens.

Jamf Protect versterkt de belangrijkste Apple-beveiligingsfuncties met betere preventieve acties, sterkere functionaliteiten en bredere mogelijkheden voor inzicht en herstel.

Waarom Jamf Protect?

Apple bouwt een van de sterkste kant-en-klare beveiligingsplatforms op de markt.

Maar hackers houden van een uitdaging, en het platform op zichzelf zal niet bestand zijn tegen alle aanvallen.

Je hebt een oplossing nodig die aansluit bij de bestaande Apple-beveiliging in plaats van Apple te dwingen om zich aan te passen aan beveiligingstools die zijn ontwikkeld voor andere besturingssystemen.

Jamf Protect versterkt de belangrijkste Apple-beveiligingsfuncties met betere preventieve acties, sterkere functionaliteiten en bredere mogelijkheden voor inzicht en herstel. Door op een lijn te zitten met het eindpuntbeveiligingskader in macOS ondersteunt Jamf Protect de nieuwste Apple-software en hardware op de dag van release — met inbegrip van Monterey en Apple Silicon — waarmee je je devices op je eigen schema kunt upgraden, niet dat van ons.

Altijd en overal samenwerken

Hoe wordt er binnen jouw organisatie samengewerkt?
Kan iedereen altijd en overal samenwerken en met ieder device?
In deze blog lees je wat de mogelijkheden zijn en hoe je hiermee het beste resultaat behaalt.

Naar ons blog