Jabra

Jabra is een wereldwijd merk met een grote passie voor geluid en video. Dankzij hun expertise op het gebied van geluidstechnologie en wordt hun passie onderbouwd door onovertroffen kennis van het menselijk oor. Jabra spant zich in om je te laten horen wat je wilt horen door het juiste geluid door te geven en storende geluiden weg te filteren. De Jabra PanaCast video oplossingen werken met alle toonaangevende video- en audio-conferencing oplossingen. Je kunt er zeker van zijn dat jouw team verbinding kan maken, ongeacht de apparatuur die ze gebruiken.

Kies voor flexibel

Weet je nog hoe het was om ‘naar’ jouw werk te gaan? Werk is niet langer een plek waar je naar toe gaat, maar het is iets wat je doet, vanuit huis, onderweg of op het (flex)kantoor. Dankzij Unified Communications (UC) platforms zoals Microsoft Teams en Zoom kunnen mensen om overal en altijd kunnen werken..

Benieuwd hoe Jabra je kan helpen om flexibel te werken?
Klik hier voor meer informatie.

Flexibel Werken bewerkt.jpg
Jabra Teams bewerkt.jpg

Werk samen met Microsoft Teams

Werk altijd en overal (samen) met Microsoft Teams.
Het hebben van een gecertificeerd, betrouwbaar en veilig Microsoft Teams apparaat zorgt voor duidelijke gesprekken en video.

Ontdek hier de oplossingen van Jabra. Klik hier voor meer informatie.

PanaCast

Jabra PanaCast-oplossingen werken met alle toonaangevende oplossingen voor video- en audio-conferencing. Je kunt er zeker van zijn dat jouw team verbinding kan maken, ongeacht de apparatuur die ze gebruiken.

Lees hier meer, ontdek alles en bestel ze direct.

PanaCast bewerkt.jpg

Een AV specialist ondersteunt hybride werken | Hoe zit dat?

Audiovisuele technieken en devices spelen een cruciale rol in het faciliteren van deze nieuwe manier van werken. Deze vorm van werken heeft een grote impact op de onderlinge communicatie tussen je teams. Denk maar eens terug aan alle online conference calls die je het afgelopen jaar gehad hebt. Kun je ze allemaal met vijf sterren beoordelen? Hoogstwaarschijnlijk niet. Veel vergaderingen worden namelijk verstoord door audiovisuele problemen zoals beeld en/of geluid dat regelmatig vasthangt. Hierdoor verliezen deelnemers eerder hun interesse, zorgt het voor een lagere productiviteit en ontevreden medewerkers.

#

Meer weten?

Neem contact op met Anouk Offermanns, Consultant Workplace & Mobility.