Intel vPro®

Intel biedt onder andere het Intel® vPro®-platform, speciaal ontworpen voor organisaties met geïntegreerde prestatie-, beveiligings- en beheerfuncties.

Intel vPro®-platform.

Het Intel® vPro®-platform geeft jou en je organisatie een uitgebreide pc-basis en combineert prestaties, beveiliging, beheerbaarheid en stabiliteit – zowel op het gebied van hardware als software.

Waarom Intel vPro®?

Het Intel vPro®-platform is speciaal ontworpen voor organisaties en biedt geïntegreerde prestatie-, beveiligings- en beheerfuncties voor meer stabiliteit en een efficiënter gebruik van resources. Deze gehele aanpak maakt het Intel vPro®-platform meer dan een som der delen.

De voordelen van het Intel vPro®-platform.

Door de combinatie van performance, veiligheid en stabiliteit voldoet het platform aan alle eisen die nodig zijn voor een moderne IT-omgeving én zorgt het ervoor dat de gebruiker efficiënt kan werken.

Eersteklas prestaties.

Het Intel vPro®-platform levert prestaties van bedrijfsklasse en maakt een snellere gegevensverwerking mogelijk. Gebruikers kunnen efficiënter en productiever werken, zowel op kantoor als onderweg. Dankzij de uitgebreide connectiviteitsopties ben je altijd verbonden met het Intel vPro®-platform. Bovendien levert de verbeterde batterijduur eersteklas prestaties voor zakelijke taken zonder dat je eerst een stekker hoeft te zoeken.

Hardware-ondersteunde beveiliging.

Veel organisaties richten zich op software gebaseerde beveiligingsoplossingen om hun gegevens te beschermen. Hackers verfijnen echter hun vaardigheden om gerichte aanvallen op hardware uit te voeren. Het vPro®-platform is ontwikkeld voor organisaties en biedt hardware-versterkte beveiligingsfuncties die alle computerstacklagen beschermen. Als onderdeel van het Intel vPro®-platform biedt Intel® Hardware Shield verbeterde bescherming tegen aanvallen onder de besturingssysteem-laag. Dit betekent dat je jouw aanvalsoppervlak kunt verkleinen en je medewerkers kunt beschermen tegen nieuwe soorten aanvallen.

Beheerbaarheid op afstand.

In de huidige geglobaliseerde zakenwereld heeft systeembeheer de hoogste prioriteit. Het Intel vPro®-platform maakt het voor IT-beheerders mogelijk om pc's, kiosksystemen, digital signage en andere apparaten op afstand te beheren en te onderhouden, zelfs wanneer ze niet in gebruik zijn of de standaard netwerkverbinding is verbroken.

Intel® Active Management Technology kan de kosten voor IT Service Desk-aanvragen verlagen en bevat extra functies voor detectie, bewaking, onderhoud, herstel en bescherming van netwerk-pc's en andere apparaten. Met de Intel® Endpoint Management Assistant kun je jouw apparaten beheren, zelfs als ze out-of-band zijn of zich buiten de firewall bevinden.

Betrouwbaar platform.

Het constant upgraden van hardware en software gaat gepaard met onnodige kosten en onderbrekingen, wat ook het inrichten van pc-images bemoeilijkt. Het Intel® Stable IT Platform Program (Intel® SIPP) is meer dan tien jaar geleden ontwikkeld met als doel centrale platformcomponenten en drivers gedurende een periode van 15 maanden stabiel te houden – of totdat de volgende generatie technologie wordt geïntroduceerd. Het Intel vPro®-platform is een geïntegreerde oplossing op basis van Intel® SIPP en biedt daardoor veel meer betrouwbaarheid binnen een apparaatgeneratie. IT-beheerders en -medewerkers zullen dit hogere niveau van stabiliteit en betrouwbaarheid waarderen.

Meer weten over Intel vPro®?

Download dan gratis onze whitepaper 'Intel Hardware Shield: De Onzichtbare Beveiligingslaag' door onderstaand formulier in te vullen.

 

Download whitepaper Intel Hardware Shield: De Onzichtbare Beveiligingslaag