lntel® Evo™

Het Intel Evo-platform verzekert jou van hoogwaardige notebooks op gebied van prestaties, batterijduur en responsiviteit. Het resultaat is een betere, meer intuïtieve gebruikerservaring.
Whitepaper over Intel Evo

lntel® Evo™

Intel Evo is een merk en een certificeringsprogramma dat door Intel wordt gebruikt premium notebooks te identificeren.

Waarom lntel® Evo™?

Notebooks die het Intel Evo-label dragen, voldoen aan verschillende criteria op gebied van prestaties, batterijduur, connectiviteit en gebruikservaring. Zo ben jij verzekerd van notebooks die snel, responsief en efficiënt zijn, met een lange batterijduur en directe activering uit slaapstand.

De voordelen van lntel® Evo™

Krachtige prestaties

Profiteer van een snelle en naadloze ervaring die de 11e generatie Intel Core-processors en Intel Iris Xe-graphics bieden. Dit draagt bij aan het verhogen van de productiviteit van jouw team.

Lange batterijduur

Intel Evo belooft minimaal 9 uur batterijduur bij notebooks met Full HD-schermen, waardoor je medewerkers de hele dag door kunnen werken zonder voortdurend op te laden. Ideaal voor onderweg of op locaties zonder directe toegang tot stopcontacten.

Instant Wake

Het Intel Evo-platform laat notebooks in minder dan een seconde ontwaken uit de slaapstand, waardoor kostbare tijd wordt bespaard bij het starten van taken en mogelijke frustraties worden verminderd.

Geavanceerde beveiliging

Met geavanceerde beveiligingsfuncties beschermt Intel Evo jouw bedrijfdata. Je kunt gerust zijn, wetende dat bedrijfsdata te allen tijde veilig blijft, ongeacht waar je werkt.

Lichtgewicht design

De notebooks die het Intel Evo-platform ondersteunen, zijn dun en licht van gewicht, waardoor ze ideaal zijn voor diverse werkomgevingen.

Meer weten over lntel® Evo™?

Download dan gratis onze whitepaper “Optimaliseer je hybride werkplek met de juiste hardware - Ontdek hoe Intel Evo jouw organisatie kan versterken”. In deze whitepaper lees je:

  • Hoe het certificeringsproces van Intel Evo eruitziet;
  • Wat de voordelen en eventuele nadelen kunnen zijn;
  • Wanneer je het meest profiteert van Intel Evo.

Bekijk whitepaper “Optimaliseer je hybride werkplek met de juiste hardware"

Lees gratis whitepaper