HPE Nimble

HPE Nimble Storage zorgt ervoor dat jij zorgeloos kunt innoveren en je niet druk hoeft te maken over Storage. Problemen en storingen door legacy Storage zijn verleden tijd wanneer je voor deze intelligente, zelfbeherende Storage kiest. Dit wil je ervaren en wij vertellen je waarom.

VOORSPELLENDE AI SOFTWARE (InfoSight).

HPE InfoSight transformeert infrastructuurbeheer en ondersteuning voor hybride cloudomgevingen met voorspellende supportautomatisering. Vergeet het reageren op het ene probleem na het andere door beperkte zichtbaarheid in een complexe infrastructuur in silo’s. HPE InfoSight levert door AI aangedreven autonome activiteiten die ervoor zorgen dat je omgeving altijd ingeschakeld, snel en flexibel is.

Afbeelding_hpe himble_uptime garantie_voor photoshop.jpg

UPTIME GARANTIE VAN 99,9999% AFGEGEVEN

HPE Nimble Storage heeft een bewezen beschikbaarheid van 99,9999% over de geïnstalleerde basis en garandeert dit ook voor elke klant en array. HPE Nimble Storage wordt aangedreven door een veerkrachtige constructietechniek, die nóg beter wordt met HPE InfoSight. Zo voorkom je problemen binnen je bedrijf.

99,9999% Beschikbaarheid

99.9999 %

gegarandeerde beschikbaarheid.
Vertrouw op een bewezen applicatie platform.

86 %

van de problemen automatisch opgelost.
Transformeer je ondersteuningservaring.

79 %

lagere operationele kosten voor storage.
Profiteer van dit alles tegen lagere kosten.

ALWAYS ON DATAREDUCTIE

HPE Nimble Storage datareductie is ontwikkeld voor omgevingen met gemengde werklasten. De datareductie van dit systeem is altijd actief (‘always-on’), wat eenvoudiger is en meer gebruiksgemak oplevert. De technologie werkt ‘inline’ voor efficiëntie in piekuren zonder gevolgen voor de prestaties. Dit verhoogt niet alleen de duurzaamheid van flash, maar zorgt ook voor consistente prestaties omdat er geen resource-intensieve nabewerkingen nodig zijn.

Betreed de toekomst met HPE Nimble Storage:

HPE Nimble Storage
afbeelding_HPE Nimble_ALWAYS ON DATAREDUCTIE.jpg
afbeelding_HPE Nimble_EENVOUDIG OPSCHALEN ZONDER ONDERBREKING.jpg

EENVOUDIG OPSCHALEN ZONDER ONDERBREKING

Dankzij de HPE Nimble Storage scale-to-fit kunnen de capaciteiten en prestaties van een draaiend systeem moeiteloos groeien. Er kan ook worden geschaald naar vier arrays met transparante volumemobiliteit tussen arrays, waarmee lineaire prestatie- en capaciteitsschaling bereikt wordt.

Een disaster recovery is van groot belang voor je organisatie


Want daarmee zorg je ervoor dat de continuïteit van jouw bedrijf altijd gegarandeerd wordt. Maar hoe kies je als bedrijf nu de juiste strategie voor jouw back-up omgeving? En welke disaster recovery oplossing past het beste bij jouw organisatie?

Lees meer over een disaster recovery plan:

Lees meer
#

Meer weten?

Neem contact op met Mark Jongen, Solution Specialist Datacenter.