HP Peripherals

Organisaties en medewerkers hebben zich in rap tempo aangepast aan de nieuwe realiteit: de hybride werkomgeving. Met een combinatie van zowel werken op kantoor als werken op afstand, staan we voor unieke uitdagingen en kansen op gebied van IT. Met de overname van Poly biedt HP nu een totaaloplossing voor zowel werken op kantoor als werken op afstand.

HP & Poly accessoires

Organisaties en medewerkers hebben zich in rap tempo aangepast aan de nieuwe realiteit: de hybride werkomgeving. Met een combinatie van zowel werken op kantoor als werken op afstand, staan we voor unieke uitdagingen en kansen op gebied van IT.

Vroeger kon je misschien nog wegkomen met een gestandaardiseerde oplossing voor alle medewerkers met hier en daar een enkele uitzondering. In de hybride werkomgeving van vandaag moet je echter rekening houden met verschillende persona’s met diverse behoeften. Deze verschuiving heeft geleid tot de noodzaak om specifieke oplossingen aan te bieden die naadloos aansluiten op de behoeften van elk type medewerker.

Voor Executives

Jouw leidinggevenden hebben een ononderbroken workflow nodig, zowel op kantoor als daarbuiten. Ze zijn altijd in beweging: ze gaan vaak van de ene meeting naar de andere, bezoeken klanten en willen tussendoor nog even aansluiten op een dockingstation om hun e-mail bekijken. Voor hen zijn mobiliteit en flexibiliteit erg belangrijk.

Lees meer

Voor Trailblazers

Zijn jouw medewerkers altijd onderweg? Deze Trailblazers hebben voornamelijk behoefte aan naadloze connectiviteit en flexibiliteit. Om goed te kunnen (samen)werken, moeten ze overal en altijd kunnen online zijn. Een compact toetsenbord, stevige notebooktas en wireless headset zijn essentieel voor de Trailblazer.

Lees meer

Voor Office workers

De juiste accessoires dragen bij aan productiviteit, medewerkerstevredenheid en een betere samenwerking. Een Office worker heeft op IT-gebied niet veel nodig. Dit type medewerker heeft meestal beschikking over een eigen werkplek. Accessoires zoals een goede noise-canceling headset, stabiele webcam en comfortabele muis zijn het belangrijkste.

Lees meer

Een persona vertegenwoordigt een specifiek gebruikerstype. Het gebruik van persona’s helpt om de benodigde IT-oplossingen te bepalen die individuele gebruikers binnen jouw organisatie nodig hebben. Door gebruikersprofielen te specificeren, medewerkers in persona-groepen in te delen en het IT-aanbod te standaardiseren, kun je per type medewerker een optimale combinatie van hardware, software en accessoires bieden om gebruikers zo efficiënt mogelijk te laten werken. Binnen de oplossingen voor de hybride werkomgeving maken HP en Poly onderscheid tussen kantoormedewerkers, medewerkers onderweg en leidinggevenden.

Door je IT-aanbod toe te spitsen op de deze persona’s binnen je organisatie, kun je maatwerk leveren aan je medewerkers en tegelijkertijd standaardiseren op bedrijfsniveau. Dit zorgt ervoor dat elke medewerker de juiste IT-voorzieningen krijgt om zijn werk op de meest efficiënte manier uit te voeren. Bovendien wordt het beveiligen en beheren van je IT-landschap hierdoor aanzienlijk eenvoudiger. Het resultaat is niet alleen een verhoogde productiviteit en werknemerstevredenheid, maar ook besparingen op het gebied van IT-beheer en support.

#

Meer weten?

Neem contact op met Anouk Offermanns, Consultant Workplace & Mobility.