HP LaserJet Managed E800/E700 brengt printomgeving naar de nieuwe realiteit

Het thuiswerken heeft de digitale transformatie enorm versneld. Maar hoewel er nu minder prints worden gemaakt, is de rol van de multifunctionele printer alleen maar gegroeid. Niet alleen zullen medewerkers in de toekomst weer meer terugvallen op papier, ook het beheer en documentatie van informatie is belangrijker dan ooit.

Krachtig. Flexibel. Veilig.

Verandering is de enige constante in het zakenleven. Transformeer je bedrijf met een printer die je mettertijd kunt upgraden
om de mogelijkheden uit te breiden. Met HP's veiligste printers blijf je veilig en vereenvoudig je het beheer van je printerpark
voor drukke IT'ers.

Duurzaam

De laserjet is gemaakt met oog voor het milieu met energiezuinige print- en tonercartridges van meer dan 57% gerecycled plastic. Het verbeterde energiezuinige ontwerp voldoet aan de strenge criteria van EPEAT Gold, Energy Star en Blue Angel. Verder voldoen de formules aan de huidige normen voor de kwaliteit van de binnenlucht met een ultralaag smeltpunt van de toners, wat efficiënt is voor zwel het printen als voor het milieu.

Cloud

Vrijwel alle ICT-diensten worden tegenwoordig in een of andere vorm in de cloud geplaatst. Maar dat geldt nog niet zo voor printinfrastructuur. Als je de printdiensten in de cloud zet, dan heeft dat meerdere voordelen. De eerste is dat de systeembeheerders hun handen vrij hebben. Het biedt ook meer functionaliteiten. Denk aan het printen als dienstverlening, waarbij organisaties afspraken maken met de leverancier over printaantallen en snelheid. Als je minder print of geen hoge snelheid nodig hebt, betaal je minder. Bovendien kan onderhoud op basis van data gebeuren, waardoor storingen veel minder vaak voorkomen. En dan is er de derde reden waarom printen in de cloud de voorkeur zou moeten genieten: veiligheid.

Veiligheid

Door het hybride werken bevindt ook de printinfrastructuur zich steeds vaker buiten de bedrijfsfirewall. Medewerkers gebruiken hun privéapparaten om soms gevoelige documenten te printen, of ze laten gescande documenten in de scanner liggen. Organisaties zijn zich er steeds beter bewust van dat endpoints de zwakste securityschakels zijn. 'Follow Me Printing'  is hiervoor de oplossing. Dan begint het apparaat pas te printen als je zelf, met je badge naast het apparaat staat voor de opdracht wordt verwerkt. Aan de scanzijde moet het tot het verleden gaan behoren dat iedereen naar een gedeelde netwerkmap of eigen mailbox scant. HP biedt daarom een app-ecosysteem aan waarmee je via een abonnement documenten direct naar Teams of een boekhoudpakket kunt versturen.

In de BIOS is HP Surestart geïntegreerd. Deze controleert bij iedere opstart of de BIOS wel authentiek is. Zo nee, dan wordt deze direct vervangen door een back-up die op het moederbord staat. De firmware doet ook aan whitelisting. Security is geen addon. Het zit in al de oplossingen van de laserjet. 

Printing as a Service

Een printer is inmiddels méér dan een machine. Anno 2023 maken veel bedrijven daarom gebruik van Printing as a Service. Dit is een dienst waarbij je zelf geen omkijken meer hebt naar het onderhoud van je printer. Bij Printing as a Service, afgekort PAAS, betaal je enkel voor wat je print. Zo bespaar je kosten én tijd. Doordat je met een PAAS oplossing altijd gebruik maakt van de nieuwste technologieën en up-to-date apparaten zijn je medewerkers ook nog eens productiever.

Meer weten over Printing as a service of vrijblijvend contact met onze PAAS specialist?

Klik hier