Fortinet partner

Sinds 2013 slaan Fortinet en ARP Nederland de handen ineen om organisaties geavanceerde IT-beveiligingsoplossingen aan te bieden op het gebied van Networking, Connectivity (SD-WAN), IT Security, Cloud Security en Endpoint Protection. Hiermee helpen wij organisaties om hun data centers, netwerken, apparaten, applicaties en gegevens te beschermen tegen potentiele bedreigingen zoals malware, virussen, hackers en cyberaanvallen.

Fortinet Security Fabric

Fortinet werd meer dan 20 jaar geleden opgericht in Sunnyvale, Californië, en is een drijvende kracht in de evolutie van cyberbeveiliging en de convergentie van netwerken en beveiliging. Onze missie is om mensen, apparaten en gegevens overal te beveiligen, en vandaag de dag leveren we cybersecurity overal waar je het nodig hebt met het grootste geïntegreerde portfolio van meer dan 50 enterprise-grade producten. Fortinet hanteert hiermee de Security Fabric aanpak, wat inhoud dat alle onderliggende oplossingen obv security, connectiviteit (SD-WAN) en networking aan elkaar gekoppeld zijn.

Hierdoor zijn we in staat om snel en efficient security maatregelen te nemen en te delen over het netwerk. 

Meer dan een half miljoen klanten vertrouwen op de oplossingen van Fortinet, die tot de meest gebruikte, meest gepatenteerde en meest gevalideerde in de industrie behoren. Mede dankzij goed getrainde kennispartners zoals ARP is Fortinet een partner waarop u kunt vertrouwen om uw beveiligings- en netwerkdoelstellingen nu en in de toekomst te realiseren.
 

Video Security Fabric

Endpoint Protection

Om geavanceerde bedreigingen gericht op endpoints aan te pakken, kritieke infrastructuur (IT, IoT en OT) te beschermen en het tekort aan cybermiddelen aan te pakken, moeten klanten kunnen beschikken over geavanceerde endpointbescherming die bedreigingen in realtime kan detecteren en onschadelijk maken met aanpasbare, geautomatiseerde reacties om inbreuken te stoppen en een hoge beschikbaarheid te garanderen, zelfs midden in een inbreuk op de beveiliging, en die de volwassenheid en efficiëntie van het SOC verhoogt.

FortiEDR Data Sheet FortiClient 7.0 Datasheet

Secure Networking

Fortinet levert een brede, geïntegreerde en geautomatiseerde benadering van netwerkbeveiliging tegen een ongeëvenaarde prijs-prestatieverhouding. Fortinet SD-Branch breidt naadloos uit naar de nieuwe randen van het netwerk en levert ongeëvenaarde prestaties en betrouwbaarheid, tegelijkertijd biedt het gecentraliseerde controle en zichtbaarheid over het gehele aanvalsoppervlak van de organisatie zoals de datacenter(s), lokatie(s), applicatie, users en devices.

Fortinet SD-Branch

IT Security

De Fortinet Security Fabric is het best presterende cyberbeveiligingsplatform in de industrie, aangedreven door FortiOS, ontworpen om het uitgebreide digitale aanvalsoppervlak te overbruggen om brede, geïntegreerde en geautomatiseerde beveiliging van netwerken, apparaten, gegevens en toepassingen mogelijk te maken. Het stelt organisaties van elke omvang in staat om hun IT-infrastructuur te beveiligen en te vereenvoudigen op weg naar digitale innovatie.

Making Cybersecurity Mesh Architectures
#

Meer weten?

Neem contact op met Mark Jongen, Solution Specialist Datacenter.