Dell EMC PowerStore

PowerStore is een intelligent opslagsysteem voor alle data. Het is een veelzijdig platform met een prestatiegericht ontwerp dat ondersteuning biedt voor de volgende generatie media. PowerStore bereikt nieuwe niveaus van operationele eenvoud en wendbaarheid en is ontworpen om een continue beschikbaarheid te garanderen. In deze blog hebben we de voornaamste voordelen van dit infrastructuurplatform opgesomd voor jou.

Opschalen en uitbreiden voor flexibele groei

Geavanceerde clusteringtechnologie stelt PowerStore in staat om de verwerkingskracht van het systeem op te schalen tot vier apparaten, terwijl het schalen van individuele schijven de flexibele capaciteitsgroei en het balanceren van middelen aanspreekt.

Met deze gebalanceerde benadering van schaalbaarheid van opslag, wordt de traditionele kracht van middelgrote opslag gecombineerd met de mogelijkheid om prestaties te schalen naarmate de toepassingsbehoeften groeien en evolueren.

Dell PowerStore_Intelligent automation.jpg

Intelligent automation

Programmeerbare infrastructuur vereenvoudigt beheer, DevOps en meer

Dell Powerstore_Data-centric design.jpg

Datacentrisch ontwerp

Voor prestaties geoptimaliseerde, uniforme architectuur, voor elke workload

Dell PowerrStore_adaptable architecturre.jpg

Aanpasbare architectuur

Snelheid en mobiliteit van werklast bieden keuze, voorspelbaarheid en investeringsbescherming

Volgende generatie opslagtechnologie

Volgende generatie opslagtechnologie PowerStore is vanaf de basis ontworpen om te profiteren van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van opslag, interface en netwerktechnologieën. PowerStore’s active-active ontwerp met hoge beschikbaarheid ondersteunt blok-, bestands- en vVols native op één enkel systeem. Het levert superieure en consistente opslagefficiëntie, dankzij intelligente always on datareductie.

Dell PowerStore_Volgende generatie opslagtechnologie.jpg
Dell PowerStore_Toekomstbestendig met Anytime Upgrades.jpg

Toekomstbestendig met Anytime Upgrades

Elk Dell EMC PowerStore-systeem is opgenomen in een Future-Proof programma, met een 4: 1 datareductie-garantie en Anytime Upgrade. Een Anytime Upgrade is het meest flexibele controller upgrade programma in de branche.

Anytime Upgrade biedt data-in-plaats-upgrades naar de volgende generatie apparaten of hogere modellen. Daarnaast is het mogelijk om een schaalvergroting van bestaande omgevingen te maken met een tweede systeem dat gelijk is aan het eerste.

PowerStore-knooppunten kunnen zonder onderbreking worden vervangen, met behoud van bestaande schijven en uitbreidingsbehuizingen. Nieuwe licenties of extra aankopen zijn onnodig, omdat PowerStore kan de infrastructuur moderniseert zonder een upgrade van de vorkheftruck, zonder uitvaltijd en zonder de applicaties te beïnvloeden.

Dynamic Resilence Engine (DRE)

Grotere flexibiliteit en herstelvermogen dankzij de Dynamic Resiliency Engine (DRE) van PowerStore helpt klanten om de prestaties op peil te houden en bescherming te bieden tegen dual drive storingen. DRE biedt tot 98% minder beheertaken in vergelijking met traditionele RAID-configuraties.

Eigen Hypervisor

PowerStore’s softwaregedefinieerde structuren met on-board VMware ESXi resulteren in een nieuw niveau van consolidatie voor bedrijfsopslag, waarbij de voordelen van een lokale on-array applicatieomgeving worden gecombineerd met een ongeëvenaarde integratie met de vSphere-beheeromgeving en serverbronnen.

De voordelen van de AppsON-mogelijkheid zijn de ongeëvenaarde mate van flexibiliteit voor applicatie-implementaties, met naadloze verplaatsing tussen de PowerStore-apparaten en VMware ESXi-servers. Daarbij krijg je hierdoor de kans om de stapel te verkleinen door de server- en netwerkvoetafdruk te elimineren voor ruimtebesparende edge- en externe implementaties.

Dell PowerStore_Eigen Hypervisor.jpg

De IT infrastructuur is het fundament van jouw organisatie.

Zorg er dan ook voor dat deze optimaal is ingericht en je zeker weet dat alles naar behoren werkt. ARP ziet dat organisaties met hun IT infrastructuur vaak niet goed zijn voorbereid op de toenemende hoeveelheid data. Lees in dit e-book hybrid cloud wat de nieuwste generatie IT infrastructuur biedt, wat de mogelijkheden zijn en wat het jouw organisatie oplevert.

Meer over het datacenter van de toekomst:

Lees verder
#

Meer weten?

Neem contact op met Mark Jongen, Solution Specialist Datacenter.