De kracht van Poly ligt in de ontwikkeling en beschikbaarstelling van krachtige audio-, video- en conferentietechnologieën om werkomgevingen zo efficiënt mogelijk vorm te geven. Zo zorgt Poly ervoor dat thuiswerkende teams efficiënt en succesvol in contact blijven.

Overal samenwerken dankzij Poly

Hybride werken is binnen veel organisaties inmiddels volledig geïmplementeerd. De vorm die dit aanneemt verschilt echter per organisatie en zelfs per werknemer. Met jouw werknemers verspreid over verschillende werkplekken is het IT beheer complexer dan ooit.

Met behulp van de nieuwste technologieën zijn we creatiever geworden in hoe en waar we werken. Maar faciliteer je dit het beste voor al je werknemers? Misschien denk je aan apparaten voor hybride werken en de manier waarop je die apparaten beheert. Houd je rekening met welke headset de beste noise cancelling heeft en kies je voor bekabeld/draadloos gaan? Of met welke camera kunnen ze presenteren in een directiekamer of samenwerken in een huddle room?

Waar je ook werkt, jij en je medewerkers hebben de tools nodig om samen te blijven werken. Of ze nu thuis of op kantoor werken, de samenwerkingstools van Poly helpen hen verbonden, veilig en productief te blijven. Zo blijft iedereen eenvoudig samenwerken, vanaf elke locatie.

Overal samen met Poly intro image.jpg

Poly Voyager 4320.jpg

Poly Voyager 4320

Poly Voyager Voyager Focus UC.jpg

Poly Voyager Focus UC

Poly Voyager Voyager Focus 2 UC.jpg

Poly Voyager Focus UC

Poly Blackwire 5220 headset.jpg

Poly Blackwire 5220 Headset

Poly Studio P5 Webcam bundle.jpg

Poly Studio P5 Webcam Bundle

Poly SYNC 20+ Speakerphone.jpg

Poly SYNC 20+ Speakerphone

Poly Studio USB conference camera.jpg

Poly Studio USB Conference Camera

Poly Blackwire 8225 headset.jpg

Poly Blackwire 8225 M

Poly Studio P15 Webcam.jpg

Poly Studio P15 Webcam

 

Infographic Poly.jpg

Infographic

Klaar om opnieuw te verbinden? Bekijk dan nu onderstaand infographic hierin lees je hoe de nieuwe werkplek er in cijfers uitziet en hoe je het beste uit jouw medewerkers haalt, waar ze ook zijn.

Naar infographic

E-book

Bekijk ook de Poly e-gids om erachter te komen hoe Poly-oplossingen kunnen helpen om de ruimte voor jouw werknemers te laten werken. Of ze nu thuis of op kantoor werken, de samenwerkingstools van Poly helpen hen verbonden, veilig en productief te blijven.

Naar e-book
ebook_guide Poly.jpg

Een AV specialist ondersteunt hybride werken | Hoe zit dat?

Audiovisuele technieken en devices spelen een cruciale rol in het faciliteren van deze nieuwe manier van werken. Deze vorm van werken heeft een grote impact op de onderlinge communicatie tussen je teams. Denk maar eens terug aan alle online conference calls die je het afgelopen jaar gehad hebt. Kun je ze allemaal met vijf sterren beoordelen? Hoogstwaarschijnlijk niet. Veel vergaderingen worden namelijk verstoord door audiovisuele problemen zoals beeld en/of geluid dat regelmatig vasthangt. Hierdoor verliezen deelnemers eerder hun interesse, zorgt het voor een lagere productiviteit en ontevreden medewerkers.

#

Meer weten?

Neem contact op met Anouk Offermanns, Consultant Workplace & Mobility.