Neomounts

De beste steun voor jouw AV & IT. Neomounts biedt een uitgebreid, actueel assortiment met hoogwaardige bevestigingsoplossingen volgens de laatste trends in de markt. Van monitorarmen tot trolleys, en van notebook stands tot tv-muurbeugels; Neomounts heeft voor elke situatie een geschikte oplossing.
Landscape_img_Neomounts-1.jpg

Waarom Neomounts?

Met meer dan 25 jaar ervaring is Neomounts dé specialist op het gebied van bevestigingsoplossingen. De producten zijn ontworpen met oog voor detail, kwaliteit, value for money en installatiegemak. Neomounts missie is dat jij altijd de beste kijk- en werkpositie ervaart, resulterend in een optimale houding en maximaal comfort tijdens het gebruik van jouw scherm.

Contacteer de Neomounts specialist

Maak kennis met de oplossingen van Neomounts.

NEXT monitorarmen - voor iedere werkplek de juiste oplossing.
 

De monitorarmen uit de NEXT serie van Neomounts bieden een flexibele, ergonomische en hoogwaardige oplossing voor ieder segment en voor iedere individuele wens of behoefte. Design, afwerking en functionaliteit komen in deze serie samen om elke werkplek met een monitorarm te optimaliseren.

Alle monitorarmen en accessoires uit de NEXT serie worden geleverd in een plasticvrije verpakking.

Naar de producten

MOVE trolleys en wandsteunen - voor een dynamische werkomgeving.
 

Ervaar het ultieme gemak van mobiliteit en flexibiliteit met de Neomounts MOVE serie. Met de moderne vloer- en wandsteunen uit deze serie wordt moeiteloos een dynamische werk- of leeromgeving gecreëerd.

De trolleys en wandsteunen uit de MOVE serie zijn TÜV gecertificeerd.

Naar de producten

LEVEL TV-muurbeugels - optimaal kijkgemak en moeiteloze installatie.
 

De vlakke, kantelbare en full motion TV-muurbeugels uit de Neomounts LEVEL serie zijn ontworpen voor schermen van alle formaten, voor zakelijk en persoonlijk gebruik en voor grote tot kleine ruimtes.

De Easy-install TV-muurbeugels uit de LEVEL serie hangen binnen een handomdraai aan de muur.

Naar de producten
Landscape_img_Neomounts-General-overview.png

Neomounts - de oplossing voor iedere sector

De monitorarmen, vloersteunen en tv-muurbeugels behoren tot een veel groter assortiment aan innovatieve en hoogwaardige bevestigingsoplossingen voor alle sectoren. Het uitgebreide assortiment biedt oplossingen voor moderne meeting ruimtes, hybride werkomgevingen, publieke ruimtes, onderwijsinstellingen, de gezondheidszorg en meer.

Naar de producten

NEXT

Neomounts DS75S-950WH2 monitor arm
Bekijk product

MOVE

Neomounts FL55-875BL1 floor stand
Bekijk product

LEVEL

WL40S-850BL14 full motion wall mount
Bekijk product
#

Meer weten?

Ben jij benieuwd naar de voordelen van de Neomounts oplossingen? Of heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag verder!