De informatieve podcast op het gebied van ICT

ARP on AIR

ARP Solution Specialisten Joeri van den Bosch en Noël Brouwers gaan in deze podcast het gesprek over ARP's DAAS propositie aan. Tijdens een open gesprek wordt Device as a Service ontleed door enkele kritische vragen en eerlijke antwoorden. Daarbij passeren niet enkel de voordelen, maar ook de uitdagingen op het gebied van de implementatie van DAAS de revue. Zo krijg jij een beter beeld van Device as a Service én wat DAAS voor jouw organisatie kan betekenen.

ARP ICT Podcast - Device as a Service

''Een interessante podcast voor tijdens het sporten, onderweg naar klanten, thuis op de bank of tijdens een wandeling in je pauze."

Listen on Spotify

Sprekers

Joeri van den Bosch

Joeri is sinds vier jaar werkzaam bij ARP, waar hij zich op zorgorganisaties richt. Hij ondersteunt hen bij het maken van de juiste IT keuzes, zodat zij met (onze) toekomstgerichte IT oplossingen het zorgproces kunnen verbeteren.

Noël Brouwers

Noël werkt binnen het team Workplace & Mobility. Dagelijks adviseren zij bedrijven met hun bestaande uitdagingen binnen onze solution. Dit doen ze door inzichten te verschaffen in de markttrends en ontwikkelingen die zich in een rap tempo opvolgen.

Neem contact op

Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten. Stel hieronder alvast kort je vraag en dan neemt Joeri of Noël zo snel mogelijk contact met je op!