Workplace & Mobility

De werkplek van vandaag is voor iedereen anders. Realiseer jouw strategische doelstellingen op het gebied van modern werken en vergaderen.

Mobiele devices hebben hun intrede gedaan en mensen werken niet meer vanuit één vaste locatie. Daarnaast variëren de wensen per medewerker. Hoe ga je daar mee om? En welke financiële en beheersmatige consequenties zijn hieraan verbonden aan een smart workplace? We helpen jou bij het realiseren van strategische doelstellingen op het gebied van modern werken en vergaderen. Zo zorg je voor productieve en tevreden medewerkers met Workplace & Mobility.

IT trends 2021
IT-Trends

IT-trends 2021

Ben jij al klaar voor 2021 en weet jij wat voor jou de belangrijkste IT-trends van het jaar zijn? Ook in 2021 staat jouw organisatie weer voor de uitdagingen om de visie en het IT-beleid bij te stellen en verder te ontwikkelen. Hoe zorg je ervoor dat je niet alleen up-to-date bent maar ook toekomstbestendig bent wat betreft IT-oplossingen? Net zoals we vorig jaar de IT-trends 2020 met je deelden ontdek je hieronder wat de vijf belangrijkste IT-trends van 2021 zijn.

lees verder
SaaS
SAAS

SAAS in jouw printomgeving en document management

Veel organisaties hanteren nog steeds handmatige processen in hun printomgeving en werken daardoor inefficiënt. Zonde, want dit leidt vaak tot onproductieve werknemers, langere doorlooptijden en een chaotisch document management. De oplossing? Software as a Service (SAAS). Hiermee automatiseer jij al jouw printprocessen. Zo kunnen jouw werknemers productiever aan de slag, dalen de bedrijfskosten én verlaag je je foutgevoeligheid.

lees verder
Collaborative workplace
Collaborative Workspace

Bevordert jouw werkomgeving een moderne samenwerking?

Krappe kantoorruimtes, haperende devices of niet effectief samenwerken. Komt je vast bekend voor toch? Denk dan eens aan een collaborative workspace. Veel organisaties ervaren namelijk dezelfde problemen op het gebied van flexibele samenwerking. Digitaal vergaderen biedt hierbij een uitkomst. We werken tegenwoordig steeds vaker mobiel én dus op afstand. Effectief samenwerken wordt daarmee nóg uitdagender. Hoe ga jij daarmee om?

lees verder
Digital Workspace
Digital Workspace

Hoe ver ben jij met je digitale transformatie?

De digitalisering van IT-informatiestromen binnen jouw organisatie: dat zou een van jouw grootste prioriteiten moeten zijn. Een efficiënt ingericht bedrijfsproces zorgt immers voor een snellere doorlooptijd én bespaart je heel wat kosten. In een wereld waar digitalisering niet stilstaat, staat een printomgeving dat vaak wel. Jij wil toch ook een oplossing die naadloos aansluit op jouw printbehoefte en zo flexibel mogelijk is? De digitale transformatie start bij jouw printafdeling.

lees verder
Inclusive workplace
Inclusive Workspace

Is jouw werkomgeving klaar voor de volgende generatie?​

Bij een moderne wereld hoort een moderne werkomgeving. Maar waar moet zo’n modern workspace aan voldoen en wie bepaalt dat? Voor het eerst heb je te maken met vier verschillende generaties op de werkvloer die allemaal hun eigen manier van werken hebben. En dus ook andere eisen stellen aan hun werkomgeving. Dat is een hele uitdaging, want de beruchte generatiekloof ligt hierbij op de loer. Hoe manage je dat? Het antwoord is maatwerk.

lees verder
Smart workplace
Smart Workspace

Hoe draagt een intelligente werkomgeving bij aan een optimaal bedrijfsproces?

Jouw werkomgeving bij laten dragen aan je bedrijfsproces? Dat kan met Smart Workspace. Een typisch kantoor van 10 jaar geleden is niet meer te vergelijken met dat van 2020. Onze werkwijzen veranderen, maar ook onze behoeften. Slimmer werken is dus een must. Want onderschat het niet: van een werkomgeving hangt veel af.

lees verder
Secure connections
Secure Connections

Is jouw infrastructuur op de juiste manier beveiligd?

Onvoldoende IT-security leidt tot uitval van cruciale IT-systemen, een onbereikbare website of het verlies van toegang tot je data. Je moet er niet aan denken, want het heeft grote gevolgen voor de continuïteit van je bedrijfsvoering én het imago van je bedrijf. Toch hebben te veel organisaties hun IT-security niet goed op orde. Want een goede netwerkbeveiliging is essentieel, maar tegelijkertijd nog nooit zo uitdagend geweest.

lees verder
Growing Data
Data Growth

Hoe ga jij de groei van data te lijf?

Inzicht in jouw bedrijfsdata is van onschatbare waarde voor jouw organisatie. Maar hoe zorg je ervoor dat je de enorme groei van data bijhoudt? Het analyseren van deze data is knap lastig als je geen modern of flexibel datacenter hebt. Hoe staat jouw datacenter ervoor?

lees verder
Accessible Data
Data Availability

Is jouw IT-infrastructuur opgewassen tegen een security aanval?

Een gehackt datacenter: de angst van elke IT manager. Maar geen paniek, jouw infrastructuur is opgewassen tegen een security aanval. Toch? Dat zou je denken, maar in veel bedrijven wordt er niet goed genoeg nagedacht over een veilige back-up omgeving. Met verloren data, werknemers die niet kunnen werken én torenhoge kosten als gevolg. Zonde, want dit kan voorkomen worden. Bedrijven weten dat een goede back-up belangrijk is, maar lopen vaak tegen uitdagingen aan.

lees verder