Oplossingen

Device as a Service

Ken jij onze Device as a Service (DAAS) oplossing al? DAAS een dienst waarbij je voor een vaste prijs per maand devices afneemt, compleet met de bijbehorende IT-services en support. Daarbij zijn alle bijkomende diensten zoals configuratie, plaatsing, ondersteuning, support en zelfs de afvoer van oude apparatuur zijn bij de prijs inbegrepen. Met DAAS blijven je kosten voorspelbaar, verlaag je de werkdruk voor je IT-afdeling en verhoog je de tevredenheid van de eindgebruikers. Zo kun jij je focussen op wat écht belangrijk is.
lees verder
Mr ARP Workplace & Mobility

Printing & Imaging

Je IT-afdeling zo min mogelijk belasten, terwijl je toch zeker bent van de beste print- en documentoplossingen in de markt. Van hardware-advies en het mede opzetten van strategisch printbeleid tot levering van printbenodigdheden en reparatie & onderhoud. Daarnaast kijken we of jij jouw processen wel op de meest efficiënte manier ondersteunt. Een geprint document is voor ons geen doel, een optimaal ingericht bedrijfsproces wél. Daarom praten wij liever over documentoplossingen in plaats van printoplossingen.

lees verder

Networking & Security

Ga voor een beheersbare en veilige IT-infrastructuur met Networking & Security. Zo creëer jij stap voor stap een waterdichte omgeving. Als organisatie kun je niet meer zonder een veilig en vlekkeloos werkend WiFi-netwerk. Voor het uitrollen van je netwerk heb je dan ook een goed design nodig. Wij zijn hiervoor de ideale sparringpartner. Het beveiligen van je netwerk hoort daar ook bij. Want jij bepaalt wie er op jouw netwerk komt. Hiervoor is het belangrijk dat je een beheersbare en veilige IT-infrastructuur opzet. Wij hebben een slimme security propositie waarmee je 99,9% veiligheid nastreeft. Zo bouwen we samen met jou een netwerk dat klaar is voor de toekomst.
lees verder

Datacenter

Richt je server en storage omgeving optimaal in. Zodat jij de groeiende hoeveelheid data in je datacenter zo slim en effectief mogelijk opslaat en altijd voldoende capaciteit kunt garanderen. Doordat steeds meer processen digitaal verlopen groeit de hoeveelheid data die je opslaat. Wij helpen jou bij het beheer van je storage omgeving en bij het maken van de keuze voor de beste back-up methode. Maar je server heeft natuurlijk ook meer capaciteit nodig. Is jouw huidige serveromgeving daar klaar voor? Wij schetsen een duidelijk beeld van de beste serveroplossing voor jou.

lees verder

Workplace & Mobility

De werkplek van vandaag is voor iedereen anders. Realiseer jouw strategische doelstellingen op het gebied van modern werken en vergaderen met Workplace & Mobility. Mobiele devices hebben hun intrede gedaan en mensen werken niet meer vanuit één vaste locatie. Daarnaast variëren de wensen per medewerker. Hoe ga je daar mee om? En welke financiële en beheersmatige consequenties zijn hieraan verbonden aan een smart workplace? We helpen jou bij het realiseren van strategische doelstellingen op het gebied van modern werken en vergaderen. Zo zorg je voor productieve en tevreden medewerkers.
lees verder