#
Infographic

Stroomlijn IT-kosten en geef medewerkers wat ze verdienen

Investeren in hard- en software kan een flinke kostenpost zijn. Eenmalige aanschaf is bovendien minder schaalbaar en flexibel. Een maandelijks model waarbij je enkel betaalt voor wat je gebruikt, per medewerker, is dat wel. Bechte Device as a Service is hét model waarmee je grip krijgt op de kosten voor apparaten.

Apple devices zijn in aanschaf weliswaar duurder dan gelijkwaardige alternatieven, maar hebben ook een flink hogere restwaarde. Daardoor zijn de maandelijkse kosten voor DAAS in combinatie met Apple devices in veel gevallen lager dan een vergelijkbaar Windows device. Daarnaast bespaart IT tijd en daarmee kosten voor uitrol en beheer en zijn de apparaten extreem energiezuinig.

Het voordeel van Apple is dat het OS automatisch en kosteloos geüpdatet wordt, zonder dat je daarvoor extra licentiekosten betaalt. Het besturingssysteem wordt daarnaast lang ondersteund en beveiliging is standaard onderdeel van de architectuur, zodat je daar ook geen extra kosten voor hoeft te maken zonder in te leveren op veiligheid.