#
E-book

De IT Trends voor 2023

De toekomst van hybride werken, network security, datacenters en printing & imaging

Geen sector ontwikkelt zich sneller dan de IT. Wij zochten naar de IT trends voor 2023 op het gebied van printing & imaging, network security, datacenters en hybride werken.

Als het gaat om network security verwachten we dat IoT devices meer aandacht gaan vragen. Gelukkig zal verdere ontwikkeling van Artificiële Intelligentie (AI) en Machine Learning (ML) tijd vrijmaken om die aandacht ook te geven. Net zo zeer binnen het domein van printing & imaging. Geen slechte ontwikkeling, want met de Metaverse in aantocht hebben we ook daar onze handen al vol genoeg. 

De IT drijft zichzelf voort op data. In de meeste gevallen in grote hoeveelheden. Wij verwachten verschillende ontwikkelingen als het gaat om de opslag en verwerking van al die gegevens. Ook in datacenters zal daarom in 2023 het één en ander wijzigen.

Een e-book over de IT trends voor 2023 ontkomt niet aan aandacht voor hybride werken. Technologie brengt mensen dichter bij elkaar. Dat geeft ze de kans om samen te werken en zo de organisatie te laten groeien. 

Ontdek de nieuwste IT Trends voor 2023

Benieuwd naar alle ontwikkelingen voor het komende jaar? Download dan hieronder het ARP IT Trends e-book voor 2023

In dit e-book lees je:

  • Hoe AI en ML de beveiligingsgraad van jouw organisatie verhoogt.
  • Waarom duurzaamheid binnen het energieverbruik van datacenters steeds belangrijker wordt.
  • Dat de werkweek van de toekomst niet meer standaard 40 uur zou moeten zijn.