Fysieke werkplekken worden steeds vaker mobiele werkplekken. Hierdoor veranderen de eisen die je zorgmedewerkers aan een device stellen, Ze hebben een oplossing nodig waarbij ze gemakkelijk toegang krijgen tot relevante informatie en waarmee ze kunnen bellen, scannen én gegevens kunnen verwerken. Één smart device voor je zorgmedewerkers: daaruit bestaat hun complete digitale werkplek. Een device dat hen ontziet, zodat zij zich kunnen focussen op het verlenen van zorg. Veiligheid, beschikbaarheid en gebruiks-vriendelijkheid staan daarbij centraal.

Maar, het gebruik van een smart device brengt ook de nodige uitdagingen met zich mee. Hoe zorg je er bijvoorbeeld voor dat je data en netwerk goed beveiligd zijn? Of dat alle werknemers de techniek kunnen bijbenen en dat je niet te veel tijd kwijt bent aan het beheer van de devices?

Sluit dinsdag 23 maart aan bij het webinar van ARP Healthcare expert Joeri van den Bosch en Wouter Seinen, Vertical Executive Healthcare and Education van Samsung Electronics. Zij vertellen je hoe je jouw organisatie beter en efficiënter kan digitaliseren en welke smart devices je daarvoor in kunt zetten.