#
Webinar

Smart devices en technologie in de zorg

Terugblik

Tijdens het webinar vertellen ARP Healthcare expert Joeri van den Bosch en Wouter Seinen, Vertical Executive Healthcare and Education van Samsung Electronics je hoe je jouw organisatie beter en efficiënter kan digitaliseren en welke smart devices je daarvoor in kunt zetten.

Digitaliseer jouw zorgprocessen op een eenvoudige en veilige manier

Fysieke werkplekken worden steeds vaker mobiele werkplekken. Hierdoor veranderen de eisen die je zorgmedewerkers aan een device stellen. Ze hebben een oplossing nodig waarbij ze gemakkelijk toegang krijgen tot relevante informatie en waarmee ze kunnen bellen, scannen én gegevens kunnen verwerken. Één smart device voor je zorgmedewerkers: daaruit bestaat hun complete digitale werkplek. Een device dat hen voorziet van alle gemakken, zodat zij zich kunnen focussen op het verlenen van zorg. Veiligheid, beschikbaarheid en gebruiks-vriendelijkheid staan daarbij centraal.

Maar, het gebruik van een smart device brengt ook de nodige uitdagingen met zich mee. Hoe zorg je er bijvoorbeeld voor dat je data en netwerk goed beveiligd zijn? Of dat alle werknemers de techniek kunnen bijbenen en dat je niet te veel tijd kwijt bent aan het beheer van de devices.

Na afloop van dit webinar weet jij precies:

  • Hoe je smart devices slim en functioneel inzet binnen jouw organisatie
  • Hoe jij het beheer en de beveiliging van smart devices binnen jouw netwerk het beste aanpakt
  • Waarbij ARP jouw zorgorganisaties kan ondersteunen bij het digitaliseringsproces

Powered by