#
Webinar

Network Access Control (NAC)

Terugblik

Weet jij precies wie er waar, wanneer en op welke manier verbonden is met je netwerk? Of toch niet? Dan is het belangrijk om nu controle te krijgen over je netwerk en grip te krijgen op de devices en gebruikers die verbinding maken met jouw netwerk.

Met Network Access Control stel je dit tot in detail in en bepaal je zelf wie er wanneer met jouw netwerk verbindt met een bepaald device. Zo voorkom je dat er onwenselijke situaties ontstaan. Denk bijvoorbeeld aan een UTP-kabel van een printer die via een laptop toegang geeft tot de bestanden op jouw netwerk.

Benieuwd hoe Network Access Control in zijn werk gaat? Bekijk dan dit webinar waarin toenmalig ARP Networking & Security Expert Rudi van de Pas en 4IP Solution Specialist René Jorissen al jouw vragen over Network Access Control beantwoorden aan de hand van een demo.

Na afloop van dit webinar weet jij precies:

  • Hoe je grip en controle krijgt over jouw netwerk
  • Hoe je het connecteren met jouw netwerk beveiligt met één oplossing
  • De voordelen van het werken met Network Access Control
Bekijk webinar

Spreker

Rudi van de Pas

Toenmalig Networking & Security Specialist, ARP Nederland

Rudi van de Pas was meer dan drie jaar actief bij ARP Nederland in de rol als Networking & Security Consultant. Dagelijks hield hij zich bezig met het adviseren van organisaties om stappen vooruit te zetten op het gebied van networking, wireless en security.

contactbanner_Rudi_van_de_Pas.jpg
contactbanner_Rene_Jorissen.jpeg

Spreker

René Jorissen

Solution Specialist, 4IP

René Jorissen werkt al bijna 15 jaar voor 4IP Solutions als Solution Specialist waar hij specialist is op het gebied van data en IP netwerken.