#
Een event georganiseerd door ARP & Bechtle

Bechtle NEXT - transformatie

Datum: 14/11/2023
Aanvang: 12:00
Eindtijd: 17:00
Locatie: Van der Valk hotel Eindhoven-Best

Ooit stilgestaan bij hoe snel jouw rol als IT manager of -medewerker evolueert? Van het voornamelijk beheren van systemen en IT-'brandjes' blussen zijn we verschoven naar meer complexe uitdagingen. Hoe navigeer je door de complexiteit van cloudmigratie, en hoe breng je dit tot een goed einde? Hoe ga je om met maar liefst vier verschillende generaties op de werkvloer? En waar leg je de focus om toekomstbestendig te zijn? 

Samen met onze zusterorganisatie Bechtle Nederland organiseren wij Bechtle NEXT: het event waar we IT professionals samenbrengen voor een interactieve en inspirerende middag. Deze editie van Bechtle NEXT staat in het teken van ‘transformatie’. Het is een thema dat elke dag terugkomt in jouw dagelijkse werkzaamheden. Het maakt je rol dynamisch, maar kan ook zorgen voor onzekerheid of gebrek aan focus.

Dit event biedt een unieke gelegenheid om je kennis bij te spijkeren, om je netwerk te vergroten en te leren van IT pioniers. De combinatie van actuele thema’s en interactieve sessies zorgt ervoor dat je praktische inzichten en tools meekrijgt om voorbereid te zijn op de uitdagingen van morgen.

Benieuwd wat je van het event mag verwachten? Bekijk dan de teaser van ons vorige (hybride) Bechtle NEXT event: Together we care.

Deze vragen gaan we (samen) beantwoorden:  

  • Op welke manieren kun je tijd vrijmaken voor strategische projecten, als jouw dagelijkse werkzaamheden al je aandacht vragen?
  • Wat zijn effectieve strategieën om (IT) medewerkers van verschillende generaties te boeien en te motiveren? 
  • Hoe weet je wanneer iets echt belangrijk is, of wanneer het om een trend gaat?

Agenda

12:00 – 13:00 Live cooking lunch
13:00 – 13:45 : Talkshow: Motivation for change
13:45 – 14:15 : Expert sessie: De evolutie van de werkplek
14:15 – 14:30 Korte pauze 
14:30 – 15:15 : Expert sessie: Het pad naar de cloud 
15:15 – 15:45 : Inspiratiesessie: Een blik op de toekomst
15:45 – 16:30 : Afsluitende borrel

Het programma

Live cooking lunch

Het event trappen we af met een heerlijke live cooking lunch. 

Talkshow – Motivation for change

In een interactieve talkshow zullen Tom Jessen (host), Konstantin Ebert (Executive Vice President, Bechtle E-commerce Holding AG) en Michel Bouman (Solution Specialist Lead, Microsoft) met elkaar in gesprek gaan om dieper in te gaan op het thema van NEXT; transformatie. Konstantin Ebert zal zijn kijk bieden over de drijfkracht van veranderen. Waarom, en vooral wanneer, is verandering nodig? En hoe spelen we daar bij Bechtle en ARP op in? Michel Bouman gaat meer de diepte in op de rol van technologische ontwikkelingen die transformatie teweeg zal brengen. Welke impact zal AI hebben? En in het bijzonder; wat mogen we van Microsoft 365 Copilot verwachten?

Werkplek evolutie

Er heeft een flinke transitie plaatsgevonden als we ons wenden tot de werkplek: van continu op kantoor werken, naar een hybride werkmodel. Op dit moment lopen er 4 verschillende generaties op de werkvloer, die nogal wat verandering teweegbrengen door hun unieke visie, eisen en wensen. Aan de hand van praktijkvoorbeelden op de werkvloer zoomt Jos Pieterse in op verandermanagement en hoe hier mee om te gaan.

Het pad naar de cloud

Er zijn verschillende manieren om jouw gegevens op te slaan en applicaties aan te bieden: on-premise, in de cloud of in een hybrid variant. In deze technische sessie duiken we dieper in op de mogelijkheden van hybrid cloud. Hoe werkt dit precies en waarom vinden wij dit ‘the best of both worlds’? In een praktische demo geeft Gino, Solution Consultant bij Bechtle, je de ins en outs.

Een blik op de toekomst

Ruud spreekt, schrijft en hoogleert in het algemeen over een wereld in transformatie naar een volgende fase in onze beschaving. Een omwenteling naar een nieuw tijdperk, met een meer duurzame leefomgeving en veerkrachtige, betrokken samenleving. Wat zijn de vitale ideeën en oplossingen voor de wereld van morgen? Hoe kunnen we ons opnieuw verbinden?

Sprekers

Tom Jessen

Host 
Wist je dat Tom een van de meest geliefde online dagvoorzitters van Nederland is? Hij begon zijn carrière in het talententeam van Veronica. Daar leerde hij de kneepjes van het vak.

Zijn presentatiewerk voor RTL, BNR en L1 combineerde hij al snel met presentaties in binnen- en buitenland. Tom begeleidt jaarlijks tientallen online webinars voor A-merken, overheden, andere organisaties en IT-events. 

Gijs van der Putten

Co-host
Een bekend gezicht binnen Bechtle. Gijs is werkzaam als Manager Partnerships & Communities bij Bechtle.

Hij treedt op als de verbindende factor tussen de deelnemers en Tom Jessen, en zorgt dat geen enkele vraag onbeantwoord blijft. Samen duiken ze dieper in op de topics die besproken gaan worden.

Gino van Essen

Spreker: Het pad naar de cloud
Gino van Essen is werkzaam als Solution Consultant bij Bechtle.

In zijn rol houdt hij zich bezig met cloud datacenter technologie en innovaties. Hij brengt zijn technische kennis samen met de behoeften, eisen en wensen die spelen bij organisaties.

Ruud Veltenaar

Spreker: Een blik op de toekomst
Ruud Veltenaar is filosoof, internationaal topspreker, bestsellerauteur en als facultymember verbonden aan Nyenrode, waar hij deel uitmaakt van het Strategisch Leiderschaps Programma.

Verder is hij Executive Member en voorzitter van de Global Etics Charter bij Beyond Bretton Woods: een internationale denktank die zich bezighoudt met het ontwerpen van een duurzaam economisch systeem dat voor iedereen werkt, inplaats van anders om.

Jos Pieterse

Spreker: Werkplek evolutie
In een combinatierol bij Fontys Hogeschool is Jos Pieterse zowel docent (organisatie- en veranderkunde) als onderzoeksmanager (Process & Business Innovations) bij Expertisecentrum Circulariteit en Duurzaamheid en als docentonderzoeker. In zijn onderzoeken legt hij focus op verandermanagement, circulariteit en duurzaamheid.

Informatie over het event:

Datum: Dinsdag 14 november 
Aanvang: 12:00 uur – live cooking lunch 
Tijd event: 13:00 – 16:30 uur 
Hosts: Tom Jessen & Gijs van der Putten 
Locatie: Van der Valk hotel Eindhoven-Best (bereken je reistijd

Over Bechtle NEXT

Bechtle Nederland organiseert ieder jaar haar Bechtle NEXT events. De onderlinge samenwerking tussen Bechtle en ARP wordt steeds sterker. Daardoor organiseren we deze Bechtle NEXT editie gezamenlijk.

Een Bechtle NEXT event is altijd interactief van aard en kennis delen en inspireren staat centraal. We nodigen verschillende sprekers uit vanuit onze organisatie en daarbuiten, om ervoor te zorgen dat onze bezoekers met een goedgevulde rugzak terug naar huis keren.

Een van de vorige edities had het thema ‘together we care’ en was hybride van aard. Bekijk de video hiernaast om een beeld te krijgen van het Bechtle NEXT event.

“Wij zijn erg selectief met het uitkiezen van events, maar naar Bechtle NEXT komen we graag. De kwaliteit van de events is altijd erg goed.” (Bechtle klant)

Bechtle NEXT wordt georganiseerd in samenwerking tussen Bechtle en ARP, en wordt mede mogelijk gemaakt door: