#
Roundtable

Zorgoptimalisatie met Apple-devices en apps

Datum: 06/12/2023
Aanvang: 11:45
Eindtijd: 17:30
Locatie: Amsterdam

Zorgprofessionals staan nooit stil: even snel aantekeningen maken, een dossier opzoeken of medicatie opzoeken. Dat betekent dat hun (werk)devices handzaam en eenvoudig in gebruik moeten zijn.

Samen met Apple en Bechtle Nederland organiseren wij een roundtable-event. Met maximaal 20 andere IT-professionals schuif jij ‘aan tafel’ om tot nieuwe inzichten te komen. Onze sprekers praten je bij over de mogelijkheden op het gebied van hardware en het beheer van Apple-devices. Om ook een praktisch beeld te krijgen van alle informatie krijg je een demo over IQ Messenger en bespreken we de praktijkcase van Zorggroep Solis.

Het event is alleen op basis van een uitnodiging. Heb je geen uitnodiging ontvangen, maar wil je wel deelnemen? Neem dan contact op met jouw accountmanager.

Deze vragen gaan we beantwoorden

  • Hoe kan ik slim omgaan met het beheren en uitrollen van Apple devices?
     
  • Welke recente ontwikkelingen zijn er op de markt, wat betreft ontwikkeling van apps? En wat betekent dit voor mijn organisatie?
     
  • Hoe kan ik mijn medewerkers beter ondersteunen, door de inzet van nieuwe technologieën of tools?

Agenda

11:45 – 12:45    Ontvangst inclusief lunch
12:50 – 13:30    Apple in healthcare
13:30 – 14:45    Panelsessie: De impact van ontwikkelingen van applicaties
14:45 – 15:00    Pauze
15:00 – 15:40    Praktijkcase – Zorggroep Solis
15:40 – 16:00    De route naar efficiënt beheer en integratie
16:00 – 16:15    Afsluiting 
16:15 – 17:30    Borrel

Het programma

Apple in Healthcare

De producten, het besturingssysteem en alle applicaties van Apple bieden een schat aan mogelijkheden voor zorgorganisaties en -professionals. Wat maakt dat Apple goed past? 

De impact van ontwikkelingen van applicaties

Apps blijven continu in ontwikkeling. Welke belangrijke ontwikkelingen zien wij in Nederland? En wat is de impact daarvan op het zorgproces binnen jouw zorgorganisatie? Dat bespreken we in onze eerste sessie.

iPhone als Single device

Hoe kunnen zorgprofessionals werken op slechts één device: een iPhone? In een demo laat IQ Messenger zien hoe zorgprofessionals al hun werkzaamheden eenvoudig via een iPhone kunnen verrichten. Erg handzaam, en toch heel praktisch.

Aanmelden

De route naar efficiënt beheer en integratie

Welke middelen zijn er om het beheren, uitrollen en ondersteunen van jouw devices te vereenvoudigen? Luc Janssen, Technical Expert Apple bij ARP, vertelt hoe ARP en Bechtle jouw organisatie hierin kunnen ondersteunen.

Praktijkcase – Zorggroep Solis

Bechtle-klant Zorggroep Solis liep in 2020 tegen verschillende vraagstukken aan rondom het beheer en uitrollen van Apple devices. De IT-afdeling had een oplossing nodig om het geheel goed te beheren. Bechtle en ARP hebben gezamenlijk gekeken hoe zij Zorggroep Solis konden ondersteunen. Ron Kasper, IT-verantwoordelijke bij Zorggroep Solis, neemt ons mee in deze praktijkcase.

Praktische informatie


Datum:             6 december
Aanvang:          Vanaf 11:45 uur – lunch en inloop
Start sessies:   12:45 uur
Borrel:               Vanaf 16:15 uur
Locatie:             Apple Amsterdam, Leidseplein 29*
Kosten:             Gratis!

Het event is alleen op basis van een uitnodiging. Heb je geen uitnodiging ontvangen, maar wil je wel deelnemen? Neem dan contact op met jouw accountmanager. Let op: aanmelden is verplicht!

*Dit is een andere ingang dan de Apple store

Meld je hier aan

Powered by