#
Mac als onderdeel van de moderne werkplek

Maak kennis met Mac bij Apple in Amsterdam

Datum: 17/05/2022
Aanvang: 12:30
Eindtijd: 16:00
Locatie: Apple Amsterdam

Steeds meer medewerkers vragen om Mac. Medewerkers die op Mac werken zijn productiever en Mac kan een flinke kostenbesparing opleveren. Maar hoe implementeer je Mac binnen je bestaande Windows omgeving? En kun je Mac goed beheren? Met ingebouwde veiligheidsfeatures is Mac goed beveiligd, maar hoe past dat binnen het bestaande securitylevel binnen je organisatie?

Op dinsdag 17 mei geeft ARP samen met Apple antwoord op bovenstaande vragen.

Luc Janssen (Technical Expert ARP), Ricardo van Moll (Business Developer ARP) en de Security Consulting Engineer, Senior System Engineer en Enterprise Major Account Executive van Apple nemen je tijdens de breakout sessies mee in korte interactieve sessies waar je meer te weten komt over hoe eenvoudig je een Mac in gebruik kan nemen én wat de concrete voordelen voor jouw organisatie zijn.

Na dit event weet je:

  • Hoe je Mac binnen de Windows omgeving in jouw organisatie feilloos kunt beheren
  • Hoe het financiële plaatje eruit ziet voor mijn organisatie
  • Hoe je Mac eenvoudig integreert
  • Welke voordelen het gebruik van Mac heeft voor je securitylevel
Meld je aan!

Op bezoek bij Apple in Amsterdam

Op 17 mei zijn we te gast bij Apple in Amsterdam. Het kantoor is gevestigd in het iconische Hirschgebouw aan het Leidseplein. Naast het kantoor zijn ook de Apple Store en de Genius Bar hier gehuisvest. 

Try & Buy 

Neem je deel aan het event? Dan bieden we je na afloop de mogelijkheid om tot 30 dagen kosteloos een MacBook te testen binnen je organisatie.

We zien je graag op 17 mei in Amsterdam!

Schrijf je hier in