#
Live event

Apple devices - van implementatie tot beheer

Datum: 16/04/2024
Aanvang: 12:00
Eindtijd: 16:30
Locatie: Westhofflaan 2, Lunteren

Met de groeiende vraag naar Apple-oplossingen in organisaties en een stijgend aantal medewerkers dat Apple-producten prefereert, is het belangrijk om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen en best practises rondom deployment van Apple devices. Weet jij bijvoorbeeld hoe je Apple devices efficiënt implementeert in jouw huidige IT-omgeving, en wat hier allemaal bij komt kijken? En waar staat Apple eigenlijk op het gebied van AI?

Samen met onze zusterorganisatie Bechtle en in samenwerking met Apple organiseren we dit exclusieve event op 16 april bij de Werelt in Lunteren. Het event richt zich op de technische aspecten rondom de implementatie van Apple-producten in de zakelijke omgeving. We duiken samen met System Engineers van Apple dieper in op de techniek rondom MDM-oplossingen, de verschillen tussen een persoonlijk en managed Apple ID en Zero Touch Deployment. Ontdek tijdens dit event hoe jouw bedrijf kan profiteren van een naadloze integratie van Apple-producten.

Wegens succes is het event helemaal volgeboekt. Het is mogelijk een plekje op de wachtlijst te reserveren door onderstaand formulier in te vullen. Zodra er een plekje vrijkomt, ontvang je een melding van ons.

Reserveer jouw plek!

Technical deepdives

Dit is geen event om enkel achterover te leunen en te luisteren. We hebben geen lange lezingen en geen verkooppraatjes. Integendeel, we duiken direct in de techniek achter de implementatie van Apple devices.

Tijdens onze interactieve technical deepdives heb jij de kans om al jouw vragen direct te stellen aan de System Engineers van Apple en onze eigen Apple-gecertificeerde Technical Experts. Want hoe kies je nu voor de juiste MDM-oplossing voor jouw organisatie? En wat is het verschil tussen een persoonlijk of managed Apple ID? Al jouw technische vraagstukken rondom Apple-implementatie worden beantwoord.

Na afloop heb jij antwoorden op vragen zoals:

 • Wat is een Apple ID precies en wat is het verschil tussen persoonlijke of managed Apple ID’s?
   
 • Hoe zit AI verweven in Apple-producten en hoe speelt Apple in op marktontwikkelingen omtrent AI?
   
 • Welke MDM-oplossingen zijn er en welke past het beste bij jouw wensen en behoeften?
   
 • Hoe kunnen wij, als verbindende partij tussen jouw organisatie en Apple, jou ondersteunen met het optimaal gebruik maken van Apple devices?

Waarom mag je dit event niet missen?  

 • Een unieke kans om rechtstreeks met Apple System Engineers en Apple-gecertificeerde experts te sparren over jouw specifieke vraagstukken;
 • Technische sessies op het gebied van MDM, Apple ID’s en Zero Touch Deployment;
 • Er worden concrete technische vraagstukken behandeld, met veel ruimte voor vragen en interactie;
 • Krijg praktische inzichten van organisaties die recent Apple devices hebben geïmplementeerd via een MDM-oplossing.

Agenda

12:00 – 12:45 : Lunch
12:45 – 13:00 : Welkom
13:00 – 13:30 : Introductie Apple en Zero Touch Deployment
13:30 – 14:00 Technical deepdive 1 – Apple device deployment
14:00 – 14:45 : Technical deepdive 2 – persoonlijk Apple ID vs. managed Apple ID
14:45 – 15:00 : Pauze
15:00 – 15:30 : Paneldiscussie
15:30 – 16:00 : Apple deployment in de praktijk
16:00 – 16:30 : Afsluiting met aansluitend een borrel

Het programma

Lunch

We beginnen de dag met een uitgebreide lunch van de Werelt. Midden in de Veluwe genieten we van verse broodjes, soep boordevol groenten en ambachtelijke dranken. De ideale gelegenheid om alvast kennis te maken met de andere deelnemers en experts.

Introductie Apple en Zero Touch Deployment

Een van de Apple System Engineers neemt ons mee in de wereld van Apple. Wat bekijken de trends in de markt en hoe Apple hierop inspeelt, vooral met betrekking op AI. Vervolgens gaan we dieper in op Zero Touch Deployment inclusief de rol van Apple Business manager.

Technical deepdive 1 – Apple device deployment

Hoe weet je welke MDM-oplossing het beste aansluit bij jouw behoeften? Luc Janssen, Apple-gecertificeerd Technisch Expert bij de Bechtle Groep vertelt je hier graag meer over. Bijvoorbeeld over wat de verschillen tussen MDM-oplossingen zijn en welke toekomstige ontwikkelingen hij verwacht op gebied van Mobile Device Management.

Technical deepdive 2 – persoonlijk Apple ID vs. managed Apple ID Apple device deployment

Leer meer over Apple ID's, hun toepassingen en de verschillen tussen persoonlijke en managed ID's. Tijdens deze sessie legt een System Engineer van Apple uit bij welke situaties persoonlijke Apple ID’s de voorkeur hebben en wanneer managed Apple ID’s geschikter zijn.

Paneldiscussie

Heb jij brandende vragen? Stel ze dan direct aan Apple-experts tijdens deze paneldiscussie. Wil je bijvoorbeeld weten hoe Apple devices geïntegreerd kunnen worden in een Microsoft-omgeving, wat Employee Choice precies is of hoe de security ingebouwd wordt in Apple devices? Laat het ons weten en krijg direct antwoord.

Apple deployment in de praktijk

Vanuit onze expertise kunnen we je natuurlijk alles vertellen over Apple implementeren in jouw IT-omgeving. Maar het is altijd beter om te horen van organisaties die het traject zelf hebben doorlopen. Tijdens deze sessie vertelt de ICT Adviseur van de Veiligheids- en Gezondheidsregio Gelderland-Midden zelf hoe ze Apple devices hebben geïntegreerd in hun organisatie, welke stappen ze hebben doorlopen en waar ze tegenaan zijn gelopen in dit proces.

Afsluitende netwerkborrel

We sluiten deze dag af met een gezellige netwerkborrel.

Sprekers

Technical Leader Enterprise Benelux bij Apple

Enterprise Systems Engineer bij Apple 

ICT Adviseur van de Veiligheids- en Gezondheidsregio Gelderland-Midden

Ricardo van Moll

Apple Business Manager bij de Bechtle groep

Gijs van der Putten

Partner & Community Manager bij de Bechtle groep

Luc Janssen

Gecertificeerde Apple Technical Expert bij de Bechtle groep

Informatie over het event:

Datum: 16 april 2024
Lunch: 12:00 - 12:45 uur
Tijd event: 12:45 – 16:30 uur
Locatie: De Werelt, Westhofflaan 2, 6741 KH Lunteren (bereken je reistijd

Wegens succes is het event helemaal volgeboekt. Het is mogelijk een plekje op de wachtlijst te reserveren door onderstaand formulier in te vullen. Zodra er een plekje vrijkomt, ontvang je een melding van ons.

Het event 'Apple devices - van implementatie tot beheer' wordt georganiseerd in samenwerking tussen Bechtle en ARP, en wordt mede mogelijk gemaakt door: